دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
انجام 2 هزار و 800 ساعت مصاحبه با خانواده های حوزویان

مدیرکل خدمات فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور از انجام بیش از 2 هزار و 800 ساعت مصاحبه با خانواده های حوزویان، در راستای برگزاری همایش تخصصی "نقش فرهنگ در خانواده" خبر داد.

حجت الاسلام صادق جباری در گفت وگو با خبرگزاری حوزه با اشاره به تاریخچه تاسیس مرکز خدمات، اظهارداشت: این مرکز 20 سال پیش به دستور مقام معظم رهبری و با هدف کمک به وضع معیشتی حوزیان تاسیس شد و محور اصلی فعالیت های آن خدمت رسانی به طلاب و فضلای حوزه می باشد.

وی افزود: در دوره جدید، تحولات جدی در امور و رسالت های اصلی، از جمله نگاه واقع گرا به مسائل خانواده طلاب این مرکز صورت پذیرفت؛ به گونه ای که طی تفاهم نامه ای با مرکز مدیریت حوزه های علمیه قرار شد، مرکز خدمات متولی امور خانواده طلاب و مرکز مدیریت امور مربوط به شخص طلبه را مدیریت و پیگیری کنند.

مدیرکل خدمات فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه ادامه داد: تاکید و حمایت حجت الاسلام والمسلمین ربانی در خصوص امور فرهنگی و رفاهی خانواده های طلاب، مسیر را هموار کرد تا با دلگرمی بیشتری فعالیت های متعددی پیرامون مباحث فرهنگی، رفاهی، ورزشی، تحصیلی و ...، خانواده های طلاب برنامه ریزی و صورت پذیرد.

ارائه خدمات فرهنگی و مشاوره ای

حجت الاسلام جباری با برشمردن برخی از فعالیت های فرهنگی مرکز خدمات، گفت: توجه به مسئله ورزش طلاب، ارائه خدمات مشاوره ای در موضوعات مرتبط با خانواده و تحصیلی، اهدای بسته های کمک آموزشی، برپایی جشن ازدواج طلاب، برگزاری همایش تجلیل از همسران و فرزندان ممتاز تحصیلی، تجلیل از طلاب حافظ قرآن کریم و نهج البلاغه وصحیفه سجادیه، برپایی اردوهای آموزشی و تفریحی خانواده ها، ایجاد مکانهای گردشگری، زیارتی، سیاحتی در بعضی از استان های کشور، اردوی تکریم خانواده های طلابی که ملبس به لباس روحانیت شدند در مشهد مقدس، برگزاری مسابقات کتابخوانی، همایش های تجلیل از خانواده های طلاب ایثارگر و ... از جمله این خدمات می باشد، البته برنامه های دیگری دردست تدوین است.

وی با بیان این که نقش مرکز خدمات، نقشی حمایتی است، ابراز داشت: ما در سال گذشته هفت عنوان خدمات فرهنگی و رفاهی برای خانواده های طلاب داشتیم و امسال این خدمات به 20 نوع خدمت رسیده است.

برگزاری همایش تخصصی "نقش فرهنگ در خانواده"

مدیرکل خدمات فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه با اشاره به برگزاری همایش تخصصی "نقش فرهنگ در خانواده" که امسال طی روزهای 28، 29 و 30 خردادماه در مشهد مقدس برگزار شد، خاطرنشان کرد: در این همایش تخصصی که مخاطبین اصلی آن مدیران و معاونین فرهنگی نمایندگی های مرکزخدمات در استانها و شهرستان های کشور بود، به صورت روزانه بین 8 تا 10 ساعت کارگاه آموزشی برگزار شد تا برنامه ها، اهداف و رسالت های این معاونت و سیاست های فرهنگی مرکز خدمات برای ایشان تببین و تشریح شود.

وی افزود: برگزاری همایش "نقش فرهنگ در خانواده" با هدف تبادل اندیشه و اشتراک گذاری دانش، ارائه یافته ها و نظریه های جدید و نهایتاَ کمک به رشد دانش و رسیدن به خرد جمعی در دستور کار قرار گرفت.

مصاحبه با خانواده های حوزویان

حجت الاسلام جباری با اشاره به فرایند برگزاری این همایش، بیان داشت: در وهله اول دبیرخانه این همایش به دستور رئیس مرکز خدمات راه اندازی شد، پس از آن برای انجام هر چه بهتر این همایش بیش از 2 هزار و 800 ساعت مصاحبه با خانواده های طلاب و فضلای حوزه سراسر کشور انجام گرفت و برای بهتر نتیجه گرفتن این طرح، از نظرات 50 شخصیت برجسته علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور بهره بردیم.

وی ادامه داد: پس از فراهم آوردن این مقدمات طی برنامه ریزی انجام شده در گام اول نسبت به افزایش دانش مدیران مرکز خدمات در اقصی نقاط کشور گام برداشتیم و همایش نخست را درون سازمانی برگزار کردیم.

محورهای همایش

مدیرکل خدمات فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: این همایش در چهار محور"رویکردها"، "نیازها"، "چالش ها" و " راهکارها" برگزار شد.

حجت الاسلام جباری به ضرورت های برگزاری همایش تخصصی فرهنگی اشاره کرد و گفت: "اطاعت از دستورات و توجه جدی به دغدغه های ولی امر مسلمین"، "فقدان آگاهی کامل از ضرورت های فرهنگی موجود در حوزه های علمیه"، "فقدان درک شفاف و روشن نسبت به محورها و موضوعات فرهنگی در حوزه های علمیه"، " نیل به درک فنی نسبت به نحوه و چگونگی خدمت رسانی در مرکز خدمات" و... از جمله ضرورت های برپایی این همایش اشاره کرد.

نقشه راه فعالیت های فرهنگی

وی در پایان تصریح کرد: این همایش نقشه راه فعالیت های فرهنگی مرکز خدمات را ترسیم کرد و انشاءالله درصددیم بهترین خدمات را به خانواده معظم طلاب و فضلای حوزه به صورت یک وحدت رویه ارائه کنیم.

انتهای پیام    313/17

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha