حجت الاسلام سيدمحمد فخري، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري حوزه در اروميه، با اشاره به زندگي نامه پربار ششمين پيشواي شيعيان افزود: امام صادق(ع) در 17 ربيع الاول سال 83 هجري قمري در مدينه به دنيا آمد که تاريخ زندگاني و امامت ايشان مصادف با زمان خلفاي بني اميه و خلفاي عباسي همراه بود چنانکه اين امام بزرگوار در 10 سال آخر عمرش با ناامني و آزار و اذيت هاي خلفا مواجهه بود.
وي تصريح کرد: با توجه به تربيت بيش از 4000 شاگرد در زمينه علوم مختلف همچون فقه، علم کلام و احکام الهي ازسوی این امام همام و هم چنین فعاليت هاي فرهنگي و ديني بسیار ایشان، مذهب ما بنام مذهب جعفري شهرت يافته است.
مدير استاني حوزه علميه خواهران با تاکيد بر ويژگي هاي اخلاقي اين امام همام اذعان داشت: امانت و صداقت به همراه ساده زيستي و زهد و تقوا از ويژگي هاي مثال زدني امام صادق(ع) است.
حجت الاسلام فخري، بهره گيري از شاخصه هاي اخلاقي معصومين را فرصتي مغتنم براي سالم سازي روح و روان انسان ها دانست و افزود: الگوگيري از زندگي ساده و بي آلايش معصومين مي تواند انسان را از گرداب پيروي از نفسانيات و هنجارشکني هاي اخلاقي در امان نگاه دارد.
مدير حوزه علميه خواهران آذربايجان غربي، با تاکید بر نهادینه شدن سبک زندگی ائمه مخصوصا امام جعفر صادق (ع) گفت: الگو گیری از زندگی ائمه،مانع از سقوط اخلاق جامعه می گردد.
وي همچنين استقامت و پايداري امام جعفر صادق(ع) در عصر امامت خويش را نمونه بارز ظلم ستيزي عنوان کرد و افزود: تحرکات و جنبش هاي ديني و فرهنگي و مقابله با افکار و فرق ضاله از اهم اقدامات و فعاليت هاي سازنده اين امام بزرگوار است که توانست از اين فرصت در مسير شکوفايي و بسط و گسترش اسلام و فرهنگ ديني استفاده کند.