حجت الاسلام علی آلبکل، معاون آموزش و پژوهش حوزه خوزستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، با شاره به برگزاری امتحانات شفاهی در حوزه علمیه خوزستان، اظهار داشت: این امتحانات جهت تکمیل و ارتقاء سطوح تحصیلی طلاب مدارس علمیه خوزستان بوده و هر طلبه می بایست برای گذران هر دوره تحصیلی، در این آزمون شرکت کند.
وی گفت: هم اکنون بیش از دو هزار در امتحانات شفاهی حوزه علمیه خوزستان شرکت کرده اند، بیان داشت: طلاب پس از تکمیل پایه های ۱ تا ۳ و همچنین اتمام پایه ۶، ۷، ۸، ۹ و ۱۰ می بایست در این آزمون شفاهی شرکت کنند.
معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه خوزستان، افزود: امتحانات شفاهی حوزه علمیه خوزستان به صورت متمرکز در محل مدیریت حوزه برگزار می شود که در این راستا علاوه بر استفاده از اساتید خوزستانی، اساتیدی از قم جهت اجرای آزمون شفاهی برای سطوح ۳ و ۴ دعوت می شوند.
حجت الاسلام آلبکل، گفت: طلاب واجد شرایط، جهت این آزمون به دو دسته اهوازی و شهرستانی تقسیم بندی می شوند، اهوازیها در مدت زمانی محدود امتحان داده و سایر شهرستان های استان خوزستان نیز در زمانی مشخص شده که از طریق سامانه پیامکی معاونت آموزش اطلاع رسانی می شود، در آزمون شرکت می کنند.
وی در ادامه با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید حوزه علمیه خوزستان، اظهار داشت: با توجه به این که دروس حوزوی تفاوت چشم گیری با دروس دانشگاهی دارد، طلاب به ویژه سال اولی ها تلاش داشته باشند، دروس مقدماتی را با جدیت کامل پیگیری کنند تا ان شاءالله در مقاطع و سطوح بعدی دچار مشکل نشوند؛ چرا که پایه های ۱ تا ۳ بنیان علمی طلاب است.
*لزوم بهره گیری علمی از اوقات فراغت
معاون آموزش حوزه علمیه خوزستان، استفاده از فرصت های خالی برای مطالعه را بهترین راه افزایش معلومات عمومی طلاب عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: طلاب نباید صرفا به خواندن کتب حوزوی توجه کنند و در این راستا باید از همه فرصت خالی که در طول روز دارد، کمال استفاده و بهره را ببرند.
حجت الاسلام آلبکل، در پایان توجه به سخنان اساتید را یکی از راه های پیشرفت طلاب دانست و گفت: توجه ویژه به سخنان اساتید و مدیران مدارس علمیه، یکی از راه های اصلی موفقیت طلاب بوده که ان شاءالله همه طلاب جدیدالورود خوزستانی با شرکت دوره های اختبار و تثبیت نسبت به این مهم آشنا شده و به آن جامعه عمل میپوشانند.