به گزارش خبرگزاری «حوزه»، این مرجع تقلید، عصر امروز در دیدار با نیکلای ملادنف نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در عراق با تقدیر از تلاش های وی برای بازگشت امنیت به عراق و کشورهای همسایه به انتقاد از اقدامات دوگانه برخی کشورها پرداختند و اظهار داشتند: ما امروز شاهد هستیم برخی کشورها اقدامات داعش را محکوم می کنند، اما از سویی دیگر با آن ها تعامل دارند و به این گروه تروریستی کمک می کنند.
ایشان با اشاره به این که چه کسانی تسلیحات نظامی در اختیار داعش قرار داده و نفت های غصبی آن ها را خریدار هستند، گفتند: آیا نباید دبیرکل سازمان ملل متحد بر حسب وظیفه خود به این کشورها تذکر دهد تا از حمایت های خود از داعش دست بکشند و داعش نابود شود؟
*تبیین راهکار نابودی داعش
معظم له در ادامه به تبیین راهکار از بین بردن داعش پرداختند و گفتند: عدم کمک و حمایت از داعش، هجمه فکری و تبیین اندیشه های آن ها توسط علمای جهان اسلام و اقتدار نظامی دولت عراق و نیروهای مردمی این کشور می تواند کار داعش را در چند ماه تمام کند.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به اذعان مقامات اسرائیلی مبنی بر این که داعش را باید آزاد گذاشت تا مسلمانان به جان یکدیگر بیافتند، ابراز داشتند: نباید به داعش چراغ سبز نشان داد و شما به عنوان نماینده سازمان ملل باید ریشه ها و مسائل را با اهتمام بیشتری مطالعه کنید.
*نسبت به اقدامات غربی ها خوشبین نیستیم
ایشان با تاکید بر این که اگر به داعش کمک تسلیحاتی و مالی نشود یک گروه نظامی با این جمعیت محدود تا چه اندازه قادر به مقاومت در برابر ارتش و نیروهای مردمی عراق خواهد بود، تاکید کردند: ما تمام تلاش خود را برای مقابله و دفع شر داعش به کار خواهیم بست؛ اما نسبت به اقدامات غربی ها خوشبین نیستیم.
معظم له با بیان اینکه نباید نگران رعایت عدالت در مناطق بازپس گرفته از داعش بود، ابراز داشت: باید اطمینان داشته باشید مذاهب مختلف در عراق با یکدیگر همکاری دارند.
*تکفیر خطر جهانی است
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در ادامه با اشاره به برگزاری کنگره جریان های افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام، اظهار داشتند: در این کنگره ما تاکید به خطر جریان های تکفیری برای اسلام و بشریت را داشتیم چرا که مسئله تکفیر به عنوان یک تهدید از مرزهای عراق عبور می کند و زنگ خطری برای کشورهای اروپایی هم خواهد بود.
ایشان با بیان این که جوامع بشری در ارتباط با یکدیگر می باشند و اگر بخشی از جهان تهدید شود بقیه نقاط عالم نیز تهدید خواهد شد، گفتند: مشکل عراق فقط اختصاص به این کشور و همسایگان ندارد و می تواند تهدیدی برای جهان بشریت باشد.
*عدم اهانت به مقدسات مذاهب
معظم له با تاکید بر این که عدم اهانت به مقدسات مذاهب مختلف یکی از اهداف کنگره جریان های افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام بود، ابراز داشتند: در کنگره شاهد صحنه های دوستی و مودت عملی بین مذاهب بودیم و تا پایان اجلاسیه نیز این مسئله وجود داشت.
*فقط اقدام نظامی در نابودی داعش کافی نیست
این مرجع تقلید با اشاره به نقش علمای اسلام، دانشمندان و رسانه ها در از بین بردن تفکرات اعتقادی تکفیر، اظهار داشتند: تفکر و اقدامات تکفیری ها از عقایدی انحرافی منشا گرفته است و به همین دلیل فقط مبارزه نظامی با آن ها کفایت نمی کند و علمای اسلام در خشکاندن عقیده آن ها موثر هستند.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی با تاکید بر اینکه علمای اسلام وظیفه دارند با افکار انحرافی مقابله و مبارزه کنند، ابراز داشتند: ما از رسانه ها انتظار داریم آن چه که در این زمینه تبیین می شود را انتشار دهند تا دنیا متوجه این مسئله باشد.
*انتقاد از رسانه های غربی به دلیل سانسور کنگره
ایشان در پایان با انتقاد از رسانه های غربی به دلیل سانسور اخبار کنگره جریان های افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام، اظهار داشتند: انعکاس اخبار این کنگره که از اجلاسیه های جهانی به شمار می رفت به نفع همگان بود اما متاسفانه به ما اطلاع دادند رسانه های غربی اخبار این کنگره را سانسور کرده اند.
انتهای پیام/313 /33