به گژزارش خبرگزاري «حوزه» از اصفهان، حجت الاسلام محسن جلالي، پيش از ظهرامروز با اعلام این خبر گفت: پژوهش جايگاه خود را در حوزه هاي علميه يافته است و امروز ميان آموزش و پژوهش پيوند مستحكمي برقرار شده كه روز به روز برآن افزوده مي شود.
وی با اشاره به برنامه هاي معاونت آموزشي و پژوهشي حوزه علميه اصفهان ادامه داد: در حوزه اصفهان از 5 نمره حق مدارسي كه براي هر طلبه تعيين شده است، 2 نمره به كار تحقيقي وپژوهشي اختصاص دارد.
معاون آموزشي و پژوهشي حوزه علميه اصفهان تاكيد كرد: براساس مصوبات و تاكيدات شوراي آموزشي حوزه علميه اصفهان اساتيد و مسئولين مدارس علميه، نسبت به تشويق و ترغيب طلاب و روحانيون مشغول به تحصيل براي انجام كار پژوهشي و تحقيقي وظيفه دارند.
وی در سال جاري بيش از 120 عنوان درس همراه با ارائه مقاله تحقيقي و پژوهشي از سوي طلاب براي كسب نمره مذكور به معاونت آموزشي و پژوهشي ارائه شده است كه حاكي از جديت و اهتمام طلا ب و روحانيون به انجام كار پژوهشي است.
حجت الاسلام جلالی، اشاره ای هم به اقدامات انجام شده در هفته پژوهش كرد و افزود: معاونت معاونت پژوهش تجليل از بزرگان و محققین را بر خود لازم مي داند و براين مبنا در روزهاي گذشته اقدام به تجليل از آيت الله كمال فقيه ايماني كرده است.
وی درادامه از تشكيل سه گروه تخصي علمي با حضور اساتيد برجسته و صاحب نظر در رشته هاي فلسفه، فقه و اصول و ادبيات عرب خبرداد و گفت: قطعا تشكيل چنين گروه هاي علمي و تخصصي به امر پژوهش كمكي شايان مي كند.
معاون آموزشي و پژوهشي حوزه علميه اصفهان در پايان از چندين مدارس علميه برتر در سطح استان اصفهان همچون مدرسه علميه امام صادق چهارباغ اصفهان، جده بزرگ، صاحب الزمان(عج)، امام محمد تقي(ع) مباركه و اهل بيت تيران و امام صادق(ع) سميرم به پاس پيشتازي در زمينه كار پژوهشي تقدير و تشكر كرد.