به گزارش خبرگزاری «حوزه» این مرجع تقلید صبح امروز در درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم برگزارشد با اشاره به اینکه اگر انسان بخواهد کسی را انتخاب کند از طریق شناخت نماینده اش می تواند این امر را انجام دهد اظهار داشتند: حضرت علی (ع) برای دیدار با معاویه نماینده ممتازی اعزام کردند؛ چراکه این فرد اگر نزد معاویه سخن بگوید قطعا باید مقام علی (ع) را در نظر بگیرد.
معظم له با اشاره به اینکه پیامبر(ص) نماینده خداست، ابراز داشتند: اگر منبرهای ما عالمانه باشد به پیامبر اکرم(ص) آبرو داده ایم؛ اما اگر سخن و کلام و بیان ما جامع و نافذ نباشد این امر میسر نمی شود.
ایشان افزودند: روحانیت در حقیقت رسل انبیاء و حضرت ولی عصر(عج) بوده و ما نماینده آنها هستیم و به همین دلیل عمل و بیان ما به آنها اعتبار می بخشد؛ اما اگر عمل ما ضعیف باشد تاثیری نخواهیم داشت.
این استاد برجسته حوزه با اشاره به اینکه روحانیونی که در سن تبلیغ و اجتهاد هستند دوران جوانی خود را به جمع آوری سرمایه علمی بپردازند گفتند: آنها باید سرمایه علمی را افزایش داده و از کارهای جانبی و روزمره پرهیز کنند.
ایشان با تجلیل از منبرهای مرحوم فلسفی، خاطرنشان کردند: منابر ایشان هیچگاه کهنه نمی شده؛ چراکه مطالعه بسیاری می کردند و همواره مستدل و تازه سخن می گفتند.
حضرت آیت الله سبحانی با اشاره به این که گاهی از اوقات برخی از نوشته ها و منابر به قدری بیمحتوا هستند که مردم حاضر نیستند آنها را گوش کنند، اظهار داشتند: مردم امروز همانند مردم صدسال پیش فکر نمی کنند؛ چراکه آگاهی داشته و با معلومات فعلی پای منابر می نشینند و به همین دلیل باید آنها را قانع کنیم و این مسئله ممکن نیست؛ مگر اینکه مطالعه بیشتری داشته باشیم.
انتهای پیام 33/313