به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، دکتر سید علی مرعشی، استاد روانشاس دانشگاه اهواز، در نشست کارگروه حجاب و عفاف، در صدا و سیمای مرکز خوزستان، به تشریح وضعیت پوشش ظاهری مردم در داخل و خارج از کشور پرداخت و اظهار داشت: کتابچه ای حاوی مقررات پوشش دانشجویی در دانشگاه های سراسر دنیا منتشر شد که یکی از بندهای آن عدم بلند بودن موهای سر و پوشیدن لباس جین از سوی دانشجویان و ممنوع بودن آرایش برای خانم ها بود.
وی در ادامه با بیان این که یکی از بندهای آن قانون جامع، عدم ورود کنسرت های موسیقی به درون دانشگاه ها بود، گفت: در کشورهای غربی ورود کنسرت به دلیل تناقص آن با محیط علمی دانشگاه ممنوع بود، این در حالی است که ما برای عدم ورود این قبیل کنسرت ها به دانشگاه های داخل کشور باید دعوا کنیم؛ چرا که این مسأله بافت دانشگاه را از حالت علمی خارج می کند.
*اتلاف عمر با تمرکز بر فعالیت های غیر سازنده
دکتر مرعشی، با بیان این که تمرکز بر کارهای غیر سازنده، سبب اتلاف وقت و عمر می شود، ابراز داشت: هرگاه انسان مشغول کارهای غیر سازنده، همچون تماشای فوتبال و ساعت ها گوش دادن به موسیقی شود، به طور خودکار ذهن او متمرکز بر فعالیت های بی جهت شده و از مسیر اصلی خویش خارج می شود.
این استاد دانشگاه، عدم اشتغال جوانان را سبب بروز رفتارهای جامعه ستیزانه از سوی آنان دانست و افزود: اگر جوانان کار سازنده و مناسبی نداشته باشند، آرام آرام به سوی کنش های جامعه ستیزانه سوق پیدا می کنند و باید نسبت به این مهم حساس بود.
وی ادامه داد: اگر دانشگاه را به محل فعالیت های غیر سازنده همچون آوردن کنسرت های موسیقی تبدیل کنیم، دیگر شاهد پیشرفت های علمی نخواهیم بود و کشور به سوی تنزل علمی کشیده می شود.
*گوش دادن به موسیقی سبب افسردگی می شود
دکتر مرعشی، با تأکید بر این که گوش دادن مداوم به موسیقی، سبب افسردگی و انزوا می شود، ابراز داشت: اینکه برخی ها می گویند موسیقی غذای روح بوده و انسان را شاد می کند، به طور کامل غلط است؛ چرا که بر اساس پژوهش های انجام شده و بنا بر ۵۲ دیدگاه غربی، استماع موسیقی سبب افسردگی شدید و انزوای فردی و در نهایت نیز موجبات افزایش آمار خودکشی و اعتیاد را فراهم می آورد.
*دشمن به دنبال تسخیر هویت جامعه ایران است
استاد دانشگاه های اهواز، با بیان این که حفظ هویت جامعه مشروط به رعایت هنجارهای پذیرفته شده آن جامعه است، گفت: اگر جامعه ای هنجارهای خود را نتواند حفظ کند، به مرور هویت خویش را از دست داده و بدین صورت بیگانگان به راحتی قادر به تاراج منافع و امنیت ملت هستند، که هم اکنون نیز دشمن به دنبال پیاده سازی این مسأله در ایران است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان این که نقش خانواده در تربیت فرزند، حیاتی است، تصریح کرد: به یقین اگر والدین نخستین اثر را روی فرزند خویش گذاشتند، دیگر تغییر آن کار بسیار دشواری است، اما اگر این معادله بالعکس شد، جامعه خود به خود روی فرزند و کودک ما اثر گذاری عمیقی خواهد گذاشت که عاقبت آن معلوم نیست.
*وجود معلمان بدحجاب
دکتر مرعشی، با بیان این که وجود معلمان بدحجاب در مدارس، سبب گمراه شدن فرزندان این مرز و بوم می شود، تصریح کرد: باید نظارتی جدی از سوی مسؤولان و نهادهای فرهنگی و مذهبی کشور، روی مدارس و مکان های تربیت کودکان همچون بهزیستی و مهدهای کودک، صورت پذیرد.
*آموزش رقص و ترانه به جای قرآن !
استاد دانشگاه اهواز، در ادامه گفت: امروزه چرا باید در مهدهای کودک به جای آموزش قرآن، آموزش ترانه و رقص داده شود؟! و چرا به جای عروسک های ایرانی، عروسک باربی در دست دخترانی باشد که فردا آینده سازان این مملکت خواهند بود؟!
وی با اشاره به هجمه های فرهنگی دشمن، افزود: متأسفانه دشمن مکان هایی را مورد حمله قرار داده که بسیاری از مسؤولان از آن غفلت کرده و به جای توجه به آنها در خیابان ها به دنبال حل مسأله بد حجابی هستند.
*عملکرد دستگاه های دولتی در مسأله حجاب و عفاف
دکتر مرعشی در پایان با اشاره به نقش حوزه های علمیه در ترویج فرهنگ حجاب و عفاف، گفت: به یقین نقش طلبه و روحانی در ترویج فرهنگ عفاف بی بدیل بوده و علاوه بر آن نیز باید عملکرد برخی از دستگاه های دولتی را زیر سؤال برد تا بدین صورت شاهد گمراه شدن جوانان این نظام و انقلاب نباشیم.
انتهای پیام