حجت الاسلام اکبری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، با بیان اینکه مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور در ارتباط با مسکن طلاب و روحانیون گام های مهمی برداشته است گفت: تا کنون حدود 12 هزار واحد مسکونی برای طلاب و روحانیون با کمک و حمایت این مرکز برای طلاب و روحانیون ساخته شده است.
معاون مسکن و تامین اجتماعی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور با بیان این که ۴۰ هزار طلبه و روحانی منزل شخصی ندارند، افزود: متاسفانه در سال های اخیر به دلیل کم توجهی مسئولان به روحانیت، مسأله مسکن این قشر، کمتر مورد توجه قرار گرفته و این مهم تا آنجا پیش رفته که امروزه بیش از ۴۰ هزار طلبه و روحانی متأهل، فاقد منزل شخصی هستند.
*طلاب خوزستانی فاقد مسکن
معاون مسکن و تامین اجتماعی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور، با اشاره به وضعیت مسکن طلاب خوزستانی، گفت: در شهرهای مختلف استان خوزستان، قریب به 1700 طلبه متاهل فاقد مسکن هستند که 800 نفر از این تعداد، در مرکز استان حضور دارند.
*بهره برداری نامناسب از پروژه های مسکن مهر
وی تصریح کرد: در سالهای گذشته، اگر برای خانه دار شدن طلاب و روحانیان، تصمیم خوبی اتخاذ می شد، به طوری که از پروژه های مسکن مهر برای خانه دار کردن روحانیون نیز استفاده می کردند، امروز علاوه بر خانه دار بودن طلاب و روحانیون، موضوع پیوست فرهنگی مجتمع های مسکن مهر هم به نتیجه و سرانجام می رسید.
حجت الاسلام اکبری با اشاره به این که با همکاری وزارت راه و شهرسازی، مسکن های مهری که بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و مالک ندارند، شناسایی و طلاب می توانند برای درخواست، نام نویسی کنند، افزود: تا کنون در پروژه های مسکن مهر شهرهای خرمشهر، آبادان و شوشتر، واحدهایی شناسایی و معرفی شدهاند و پس از ثبت نام طلاب، مراحل واگذاری صورت می گیرد.
*تدوین طرح جامع مسکن
معاون مسکن و تامین اجتماعی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور، با اشاره به تدوین طرح جامع مسکن طلاب، گفت: مرکز خدمات حوزه پس از مطالعات گسترده و با توجه به نیاز مخاطبین و شرایط اقتصادی کشور، طرح جامع مسکن طلاب را تدوین کرده که بر مبنای آن، شیوه های ممکن برای خانه دار شدنطلاب و روحانیون فاقد مسکن، بررسی و صورت گرفته است.
نظر شما