به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجتالاسلام غلامعباس با بیان این مطلب اظهار کرد: دفتر تبلیغات اسلامی برای باشکوه برگزار کردن محافل، مجالس و جشنهای نیمه شعبان اقدام به اعزام مبلغ به سراسر کشور میکند.
وی خاطرنشان کرد: مبلغان به معرفی حضرت ولی عصر(عج)، انسان منتظر، قیام امام زمان(عج)، نشانههای حکومت مهدوی و تبیین سیره بقیة الله الاعظم(عج)، نشانههای ظهور، روح امید و نشاط در مومنان با توجه به فلسفه انتظار بر اساس مستندات روایی در ایام تبلیغ میپردازند.
مدیرکل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان کرد: مبلغان توانمند، متخصص و نخبه با اعزام به سراسر کشور برای برگزاری هر چه با شکوهتر محافل نیمه شعبان، ارتباط با مردم، تبیین شخصیت امام زمان(عج)، وظایف مومنان در زمان غیبت و وظیفه انسان ولایی و منتظر تلاش میکنند.
وی تبیین شخصیت امام زمان(عج) بر اساس معارف اسلامی، هدایت محافل و مجالس نیمه شعبان، برگزاری مراسمهای مذهبی، نماز جماعت و جلسات پرسش و پاسخ پیرامون شخصیت امام زمان(عج)، برگزاری حلقههای معرفت با محوریت امام زمان(عج) برای جوانان و تبلیغ چهره به چهره با مردم را از فعالیتهای دیگر مبلغان در ایام تبلیغ ذکر کرد.
موسوی با اشاره به تقارن نیمه شعبان با سالروز رحلت امام خمینی(ره) گفت : بیان نکاتی از سیره امام بزرگوار و آشناکردن مردم با شخصیت ایشان و بیان خدمات قابل توجه حضرت امام به جامعه مهدوی و گرامیداشت یاد و خاطره ایشان از دیگر فعالیتهای مبلغان اعزامی در این ایام خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: ثبتنام مبلغان اعزامی در ایام نیمه شعبان از 6 خرداد شروع می شود و مبلغان برای ثبتنام میتوانند به سامانه سمتا با آدرس www.balagh.ir مراجعه کنند.
مدیرکل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان کرد: وظایف مومنان در دوران کنونی، تبیین ولایت فقیه به عنوان حکومت و مدل حکومتی و مباحثی در زمینه ظهور حضرت ولی عصر(عج) توسط مبلغان مطرح میشود.
وی خاطرنشان کرد: ایام نیمه شعبان فرصتی است تا با امام عصر(عج) آشنا شویم و زندگی، سیره و شخصیت او را بهتر بشناسیم و جشنهای نیمه شعبان بتواند بصیرتافزایی و دانشافزایی کند و اطلاعات آنها را افزایش دهد و علاوه بر شادی و نشاط افزایش اطلاعات دینی مردم را به همراه داشته باشد.
مدیرکل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه محتوا بخشی به مراسمها از جمله مواردی است که باید در جشنها در نظر گرفته شود، گفت: کانونهای مذهبی، مساجد و دستگاهها باید نسبت به هدایت و محتوابخشی به این جشنها اقدامات ویژهای داشته باشند.
وی در پایان گفت : مبلغان از روز 12 خرداد الی 15 خرداد به مدت چهار روز در مناطق جهت تبلیغ حضور خواهند یافت.