به گزارش خبرگزاری «حوزه» از همدان، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پروش استان همدان، امروز در گردهمایی مدیران و روحانیون مدارس طرح امین که با حضور در مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای عملیه کشور اداره کل آموزش و پرورش استان همدان برگزار شد، اظهار داشت: نگاه مثبت به مدیریت مدرسه و ارتقای توانمندی مربیان طرح امین دو رکن اساسی برای تحقق اهداف همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای عملیه است.
حسن آقا یوسفی افزود: اکثر خانوادهها در زمینه آشنایی فرزندان آنها باید مسائل اعتقادی و مذهبی کم توجهی دارند بر این اساس باید میزان آگاهی دانشآموزان را از طریق رسانهها، خانوادهها و آموزش و پرورش افزایش دهیم.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پروش استان همدان با بیان اینکه در جامعه نگرشها تبدیل به معرفت و اعتقادات تبدیل به هنجارها میشود، تصریح کرد: در نظام آموزشی تنها به حوزه آموزشی و یادگیری توجه شده است و از حوزه تربیتی و سطح عملکردی غافل شدهایم.
وی گفت: یکی دیگر از حوزههایی که در بخش تربیتی مورد غفلت واقع شده حوزه گفتمانها است در این راستا باید برگزاری گفتمانهای دینی، اخلاقی و سیاسی در مدارس مورد توجه قرار گیرد.
یوسفی بیان کرد: برای تحقق اهداف تربیتی و معرفتی باید افرادی را تحت آموزش قرار دهیم و روش گفتمان، افزایش سطح پذیرش، قدرت پذیرش صحبتها و نظرات مخالف را باید به دانشآموزان آموزش دهیم تا در آینده با ورود به جامعه از مهارت لازم بهرهمند باشند.
وی افزود: باید با تقویت شورای معلمان و شورای دانشآموزی به عنوان ظرفیتهای اثربخش در آموزش و پرورش، طرح امین را پایدارتر در مدارس اجرا کنیم و به دانشآموزان اجازه تمرین و تکرار اشتباه را بدهیم تا مسیر درست را انتخاب کنند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پروش استان همدان با بیان اینکه باید به جنبه غیررسمی تربیت توجه شود، عنوان کرد: وظیفه مربیان پرورشی در سند تحول بنیادین رصد مسائل تربیتی و پرروشی است و باید در این مسیر از تمام توان و استعدادهای موجود در دانشآموزان بهره گرفته شود.
وی با اشاره به اجرای طرح امین در مدارس استان با مشارکت حوزه عملیه اظهار داشت: در حال حاضر این طرح در 13 مدرسه روزانه و 9 مدرسه شبانه اجرا میشود که در سال تحصیلی جدید این میزان افزایش خواهد یافت
یوسفی تأکید کرد: طرح امین زمینه تقویت وحدت بین حوزه و مدرسه میشود و تحقق اتمام اهداف ترسیم شده در طرح امین نیازمند همافزایی در همکاری است تا از حداکثر ظرفیت حوزههای عملیه برای پیشبرد برنامههای تربیتی دانشآموزان استفاده شود.
نظر شما