جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
رحیمیان

حوزه/ تولیت مسجد مقدس جمکران گفت:در حالی که تمام جوامع به پایین سقوط می‌کنند، جامعه ما به رشد می‌کند که یکی از نشانه‌های آن، اقبال مردم به مسجد مقدس جمکران است به طوری که بیش از 20 میلیون زائر در سال 1393 به جمکران آمدند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام  و المسلمین رحیمیان، امروز  در دیدار شهردار جدید قم به تشریح جایگاه شهر مقدس قم در روایات اهل بیت(ع) و نقش بی نظیر آن در ترویج معارف دینی به ویژه در آخرالزمان پرداخت.

تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به سند مسجد جمکران و اثبات صدور دستور ساخت آن توسط امام زمان(عج) افزود: در هیچ زمانی از تاریخ مانند امروز، ابزار فساد وجود نداشته است و در حالی که تمام جوامع به پایین سقوط می‌کنند، جامعه ما رشد می‌کند که یکی از نشانه‌های آن، اقبال مردم به مسجد مقدس جمکران است که از نزدیک به 1 میلیون زائر در سال 1382 به بیش از 20 میلیون در سال 1393 رسیده است.

تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به آغاز انقلاب اسلامی از شهر قم، افزود: انقلاب‌های زیادی در جهان به وقوع پیوسته‌اند، اما نقش انقلاب اسلامی و تأثیر آن بر جهان، بسیار زیاد است و به همین ترتیب، تاثیر این انقلاب در انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) نیز برجسته است. در روایات آمده است که در آخرالزمان علم از قم به تمام جهان صادر می‌شود و حجت بر همه تمام می‌شود.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در مسجد مقدس جمکران ابراز داشت: امام راحل نیز در سخنان خود بر اهمیت انقلاب اسلامی و لزوم توجه مسئولان به نقش جهانی آن، تاکید بسیار داشتند و  این‌ها ارتباط این دو انقلاب را نشان می‌دهد.

حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان تاکید کرد: درباره فتنه‌های آخر الزمان آمده است که قم، به کانون ضد فتنه در آخر الزمان تبدیل می‌شود و به مردم امر شده است که در فتنه‌های آخرالزمان، به قم و حوالی آن رجوع کنید و این روایت از امام صادق(ع) زمانی نقل شده است که با امر امام زمان(عج) به ساخت مسجد جمکران، 200  و اندی سال فاصله است.

حجت الاسلام والسملمین رحیمیان خاطرنشان کرد: مسجد جمکران این روزها با استقبال زیاد مردم روبروست و شب‌های چهارشنبه تفاوت خاصی با نیمه شعبان ندارد اگر چه نیمه شعبان حضور مردم پر رنگ‌تر است.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی  در پایان با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اصل پیوست فرهنگی، تصریح کرد: همه پروژه‌های قم نیازمند پیوست فرهنگی هستند و ابتدا باید پیوست فرهنگی اصلی قم آماده شود و بعد برای هر پروژه‌ای این سند مهم آماده شود. بلوار پیامبر اعظم(ص) یکی از این پروژه‌های مهم است که یا باید در آن مراکز فرهنگی تاسیس شود یا مراکز اقامتی برای زوار آماده شود تا ماهیت معنوی آن حفظ شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha