به گزارش خبرگزاری «حوزه» از خرم آباد، در این جلسه که با حضور اعضای شورای علمی و پژوهشی مدارس علمیه خواهران استان در شهرستان الیگودرز و با هدف آسیب شناسی تحقیقات پایانی طلاب برگزار شد، حجت الاسلام محرابی، از اساتید حوزوی با اشاره به اینکه تحقیقات و پژوهش از ارکان اصلی حوزه هستند،گفت: طلاب باید با انگیزه بیشتر برای تحقیق و پژوهش قدم بردارند وپژوهش های آنها به گونه ای باشد که کار بردی تر گردد.
وی، همچنین با اشاره به اینکه برای فراهم کردن انگیزه بیشتر برای تحقیق و پژوهش، لازم است نمره و امتیاز بیشتری برای این درس در نظر گرفته شود افزود:اساتید راهنما در مدارس علمیه باید برای راهنمایی و مشورت در تحقیق قدم به قدم به طلاب کمک کنند و از ابتدای تحقیق تا پایان کار وی را همراهی نمایند.
کارشناس پژوهش و تحقیق، حوزوه با اشاره به اینکه خروجی حوزه در نهایت باید منجر به پژوهش شود گفت: باید با نهادینه کردن تحقیق و پژوهش در حوزه های علمیه گامی اساسی در کاهش معضلات دینی فرهنگی و اجتماعی برداشته شود.
حجت الاسلام محرابی بیان داشت: باید برای اساتید راهنما نیز دوره های روش تحقیق اجرا شود و علاوه بر این، اساتید داور و معاونان پژوهشی هم باید نظارت بیشتری بر فعالیت های تحقیقی و پژوهشی طلاب داشته باشند.
وی همچنین خاطر نشان کرد: همچنین نیاز است، طلاب پایه پنجم و بالاتر برای موفقیت در فعالیتهای پژوهشی در جلسات و کارگروه های آشنایی با تحقیقات پایانی شرکت کنند.
گفتنی است: در پایان این جلسه، اساتید راهنما و روش تحقیق مدارس علمیه استان در مورد راهکارهای لازم برای یک تحقیق کارامد به بحث وتبادل نظر پرداختند.