به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی صبح امروز در نهمین اجلاس مدیران و نمایندگان جامعةالمصطفی العالمیه با اشاره به آیه 54 سوره مائده، بهجای آوردن شکر عملی فرصت خدمت در راه رسالت جهانی جامعةالمصطفی را تضمین کننده ادامه این نعمت الهی خواند.
وی شکر زبانی، قلبی و عملی را مراتب شکرگزاری عنوان کرد و گفت: همه باید توجه داشته باشیم که اگر نعمت خدمت در المصطفی که فرصتی برای انجام رسالت الهی در سراسر جهان است را قدردان نبوده و شکر علمی آن را به جای نیاوریم، خداوند این نعمت را از ما گرفته و رسالت خود را با گروهی دیگر پیش خواهد برد.
رئیس جامعةالمصطفی ادامه داد: خداوند در آیه 54 سوره مائده، شرایط بهجای آوردن شکر عملی را بیان کرده است؛ بر این اساس، نخستین گام برای شکر عملی ایجاد پیوند عمیق و دوسویه دوستی و محبت با خداوند متعال است و نشانههای آن نیز احساس صمیمیت قلبی با خدا، بهجت و لذت درونی در زمان خلوت با او و احساس ناراحتی و دلتنگی هنگام دوری از معبود است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی داشتن روح تواضع و فروتنی در برابر مؤمنان را دومین نماد شکر عملی برشمرد و خاطرنشان ساخت: خداوند در این آیه از تعبیر «ذلت در برابر مؤمنان» که به معنی اوج فروتنی و تواضع است، استفاده کرده و در ادامه ما را به عزتمندی در برابر کفار و دشمنان سفارش نموده است.
امام جمعه موقت قم تصریح کرد: کارگزاران جامعةالمصطفی نیز برای بهجای آوردن مراتب شکر عملی، باید در برابر تشنگان معارف الهی همین روح تواضع و فروتنی را داشته باشند و در برابر دشمنان و بدخواهان، عزتمندانه بایستند.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی داشتن روحیه مجاهدت در راه خدا را یکی دیگر از مراتب شکر عملی بر اساس آیات قرآن کریم خواند و تصریح کرد: آخرین درجه از مراتب شکر عملی که به نظر ساده میآید؛ اما در مقام عمل بسیار دشوار خواهد بود، نهراسیدن از ملامت سرزنش کنندگان و چشم نپوشیدن از حق به دلیل ترس از نکوهش شدن است.
رئیس المصطفی در پایان تأکید کرد: اگر شکر عملی توفیق خدمت در المصطفی در قالب این فرآیند انجام گیرد، در ادامه انجام رسالت خود موفق خواهیم بود وگرنه خداوند دین خود را با افراد دیگری استمرار خواهد بخشید.