به گزارش خبرگزاری «حوزه» حجت الاسلام والمسلمین علی رضایی بیرجندی، امام جمعه بیرجند در آئین آغاز سال تحصیلی مدارس علمیه خراسان جنوبی که در مدرسه تخصصی امیرالمومنین(علیه السلام) بیرجند برگزار شد، خاطر نشان کرد: طلاب به عنوان سربازان امام زمان(عج)، در امر فرهنگ سازی جامعه برای رسیدن به درجات عالی انسانی رسالتی سنگین بر عهده دارند.
وی تک بعدی عمل نمودن را یکی از بارزترین نشانههای دجال عنوان کرد و ابراز داشت: دجال نه به معنی تک چشم بودن، بلکه در اصل تداعی کننده تک بعدی در جامعه است؛ بنابراین باید به صورت گروهی و دسته جمعی برای ریشه کن کردن کفر و ظهور امام زمان(عج) تلاش کرد.
امام جمعه بیرجند با تاکید بر این که طلبه واقعی خود را همواره در مسیر کسب علم و دانش قرار میدهد، یادآور شد: طلاب باید ضمن بالابردن ابعاد پژوهشی و تحقیقی، نوآوری در عرصههای تحصیلی را جدی بگیرند.
وی در ادامه دغدغه نوآوری و پژوهشی طلاب در عرصههای گوناگون را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: حوزویان باید ضمن توجه مضاعف به اقتضائات و اندیشههای جوانان، نهادینهسازی معارف ناب الهی در سطوح مختلف زندگی بشری را وظیفه خود بدانند.
حجت الاسلام والمسلمین رضایی ضمن تأکید بر بهرهگیری هرچه بیشتر از تکنولوژیهای روز جهانی در عرصه تبلیغ، تصریح کرد: یکی از مهمترین میدانهای انتقال مفاهیم دینی و حل مشکلات دنیای بشریت در گرو تسلط طلاب به علوم روز جهانی و بهرهگیری از فنآوریهای نوین آموزشی - پژوهشی است. طلاب باید با اندیشهها، تکنولوژی و ابزارهای روز تبلیغی آشنا شوند.
امام جمعه بیرجند فراگیری زبانهای بین المللی را لازمه بهرهگیری از اندیشههای جهانی عنوان کرد و ابراز داشت: روحانیون و طلاب مسئول رشد و تعالی جامعه به سمت ابعاد الهی و اسلامی هستند؛ تا اندیشه بشری را شکوفا نمایند.
وی ضمن تاکید بر ارائه چشم اندازهای نوین در عرصههای مختلف جامعه اسلامی، خاطرنشان کرد: باید چشم انداز روشنی برای آینده خود و جامعه داشته باشیم و با تدبیر و تلاش به سمت حل و فصل دغدغه های جوامع امروزی حرکت نماییم.
امام جمعه بیرجند، توفیق کسب دانشهای الهی را نعمتی بزرگ از جانب خداوند متعال دانست و اظهار داشت: باید در تمام شئون زندگی به دنبال کسب دانش و معرفت الهی باشیم.
حجت الاسلام رضایی در پایان سخنان خود، با بیان این که اخلاق و ادب اصل اساسی در جامعه روحانیت است، گفت: با اخلاق نبوی میتوان حقیقت اسلام ناب محمدی(صلی الله علیه و آله) را عمیقاً در جامعه نشر و گسترش داد.