به گزارش خبرگزاری «حوزه» حجت الاسلام ابراهیم پور ضمن خوشامدگویی به میهمانان نیجریه ای به فلسفه حجاب اشاره کرد و گفت: در خصوص تشریح حجاب برای زنان از جانب خدای مهربان تبیین فلسفه ضروری است و هدف اصلی دشمنان اسلام، بلکه دشمنان بشریت این است که بین زن و مرد اجنبی ارتباط برقرار شود و در این صورت بخواسته پلید خود دست یافتهاند.
وی در تبیین نقشه شوم استکبار در ترویج برهنگی افزود: قدمت برهنگی به قدمت تاریخ بشریت است که شیطان با فریبکاری حضرت آدم و حوا، اساس فتنه را بیان نهاد. دشمنان کینه توز سعادت بشریت، سعی در تحریف و انحراف انقلابهایی دارند که با نگاه الهی و براساس فکر و اندیشه شکل گرفتهاند و تلاش میکنند با اشاعه فساد و فحشا انقلابهای اصیل را به سمت انحراف و تخریب و فحشا سوق دهند. امروزه کشورهای مستکبر جهان دریافتهاند که با جنگهای نظامی و حتی با اجیر کردن تروریستهایی همچون داعش هرگز طعم پیروزی را نخواهند چشید. استعمارگران در انقلاب الجزایر به این نتیجه رسیدند که اگر بتوانند حجاب زنان الجزایزی را کنار بگذارند، قدرتشان ده برابر خواهد شد.
مدیر مرکز حجاب ریحانه النبی ضمن تبیین جایگاه انقلاب اسلامی ایران در نگاه بین الملل، اعتراف دشمنان را یاد آور شد و افزود: از نگاه استکبار هر زن چادری در ایران، به منزله پرچم جمهوری اسلامی است. انقلاب اسلامی ایران که در سال ۵۷ به پیروزی رسید، با تکیه بر همین قدرت حجاب بود که به انقلاب چادریها، لقب گرفت و توانست حکومت ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را سرنگون کند و پرچم حکومت اسلامی را به اهتزاز در آورد.
حجت الاسلام ابراهیم پور سکانداری انقلاب اسلامی ایران به دست با کفایت رهبر معظم انقلاب اسلامی را نعمتی الهی دانست و افزود: آمریکا به خوبی دریافته است که غلبه نظامی بر ایران، خیال واهی و پوچی است. لذا متمرکز در جنگ فرهنگی و رواج فساد و بدحجابی شده است. لذا به تعبیر حکیمانه حضرت امام خامنهای همچنان که قرارگاه نظامی داریم، باید قرارگاه فرهنگی هم برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن داشته باشیم. مرکز حجاب ریحانه النبی یکی از قرارگاه های فرهنگی کشور است که بحمدلله با عنایات حضرت فاطمه زهرا س به دستاوردهای خوبی رسیده است.
مدیر مرکز حجاب ریحانه النبی به اهتمام حجاب در دوران معاصر با رویکرد فراتر از حکم شرعی اشاره کرد و گفت: نباید مسئله حجاب را فقط در یک مسئله شرعی مثل نماز محصور و محدود کنیم؛ بلکه دارای ابعاد مختلف فردی اجتماعی سیاسی و فرهنگی است و یک مسئله نو پدید بین المللی محسوب میگردد.
وی فلسفه رعایت حجاب را از سه زاویه مورد بررسی قرار داد و گفت: فلسفه اول: بعد فردی حجاب و ویژگیهای اختصاصی برای زن مسلمان؛ همچنان که حرم مطهر ائمه اطهار ع احترام دارد و با سایر خانهها فرق می کند، حجاب نیز برای زن به منزله حرم زن است که با حفظ حجاب، حرمت زن محفوظ می گردد و اسلام برای زن احترام و ارزش و حرمت قائل شده است. فلسفه دوم: اصلاح وضعیت اجتماعی جوامع و جلوگیری از فساد؛ جذابیت و زیبایی که خدا به زن بخشیده و مرد میل طبیعی به سمت زن دارد، با رعایت حجاب از این معضل اجتماعی فساد و بی بند و باری جلوگیری می شود.
پیشرفت علمی غرب وامدار کشورهای اسلامی است
وی افزود: فلسفه سوم؛ مسئله سیاسی و استقرار یک حکومت الهی؛ که متأسفانه مورد غفلت دولتها و حاکمیتهای کشورهای مختلف واقع شده است. امروزه پیشرفت علمی کشورهای غربی وامدار کشورهای اسلامی است. اروپاییها با حمله به کشور مقتدر اندلس اسلامی از طریق اشاعه فحشا، علوم اسلامی را به ارث گرفتند. ما میتوانیم از تکنولوژی کشورهای غربی استفاده کنیم؛ اما هرگز نیازی به فرهنگ منحط غرب نداریم. غرب با فرهنگ اومانیستی و شیطانی خودشان به بن بست رسیدند. در نگاه غرب جاذبه و طبیعتی که بین زن و مرد وجود داشته، از بین رفته؛ اما عطش آرامش باقی مانده است و به ازدواج همجنس گرایی و حتی ازدواج با حیوانات پناه برده اند. در صورتی که فلسفه خلقت انسان این است که به کمالات رسیده و مقامات عالیهای را خداوند متعال برایش مقدر کرده است، طی کنند؛ نه اینکه به پستی و حقارت ارتباط با حیوانات تن در دهد.
انتهای پیام 17/313