به گزارش خبرگزاری «حوزه» آیت الله ری شهری در پیشگفتار این کتاب به معرفی اجمالی آیت الله سیّد حسین اثناعشری و انگیزه چاپ این کتاب پرداخته و سپس معرفی و شرح حال عالم جلیل القدر سیّد حسین اثنا عشری به قلم آیت الله رضا استادی آمده است.
در معرفی وی آمده است: در سال ۱۳۱۵ قمری چشم به جهان گشودند. پدرش حاج سید احمد اعتمادی معروف به آقا سیّد حاجی آقا از نوادگان میرعلی رضا محسوب می شوند. آقای اثنا عشری آن طور که در شرح حال خود نوشته اند در دوازده سالگی به تهران رفته و در مدارس جدید تحصیل می کرده و سپس در یکی از مدارس تهران قریب به ده سال، به تدریس پرداخته است.
وی بنابر نوشته صاحب گنجینه دانشمندان، در سال ۱۳۴۹ق به قم مشرّف و دوران رسمی طلبگی خود را آغاز کرده است. وی تا سال ۱۳۶۲ق در حوزه مبارکه قم بوده و سپس برای انجام خدمات دینی به زادگاهش رفته و تا پایان عمر در آن جا ساکن شده است.
از اساتید به نام وی می توان به علمای اعلام: حاج شیخ حسین مقدّس، آیت الله آقا میر سیّد علی حائری، آیت الله سید شهاب الدین مرعشی نجفی، آیت الله میرزا محمّد علی ادیب تهرانی، آیت الله میرزا محمّد همدانی، و آیت الله العظمی حائری مؤسّس حوزه علمیه اشاره کرد.
کتاب «اصول دین» از نُه فصل تشکیل یافته و موضوعات مهم آن عبارتند از:
فصل اول: مقدمات اصلیّه، فصل دوم: عجایب مخلوقات، فصل سوم: در توحید، فصل چهارم: عدل، فصل پنجم: نبوّت،
فصل ششم: خصائص النّبی، فصل هفتم: امامت، فصل هشتم: معاد و فصل نهم: بطلان اقوال متصوّفه.
مصنّف در پایان ملحقاتِ مربوط به این بحث را جمع آوری و به آن اشاره کرده است.
کتاب ارزشمند «اصول دین» به شمارگان ۵۰۰ ، به قیمت ۱۳۰۰۰ تومان، توسط سازمان چاپ و نشر دارالحدیث منتشر گردیده است.
منبع: مؤسسه دارالحدیث
نظر شما