حجت الاسلام و المسلمین ناصرالدین انصاری قمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: آنچه ضرورت دارد این است که از حیث آموزشی و به خصوص منابع درسی نباید از وزانت و عمق محتوایی کاسته شود و گرنه حوزه به جای پیشرفت علمی و تحصیلی ، خدای ناکرده دچار پسرفت می شود.
وی افزود: البته تحول در کتب حوزوی یک امر مطلوب است اما باید توجه داشت که سنت های اصیل حوزه و محتوای غنی گنجینه های علمی و آموزشی حوزه آسیبی نبیند.
این استاد حوزه در ادامه بر لزوم حمایت جدی از طلاب مستعد و درس خوان در حوزه تاکید کرد و گفت: باید از افرادی که واقعاً درس می خوانند و در تلاش علمی و پژوهشی زبانزد هستند حمایت لازم صورت گیرد و بی شک این حمایت، منجر به پیشرفت آموزش طلاب می شود.
وی همچنین بیان داشت: در حاضر بخشی از طلبه ها به جهت مشکلات زندگی، مقداری شوق و ذوق خود را به تحصیل از دست داده اند و تنها اندکی از طلاب به طور جدی مقید به درس خواندن هستند و لذا چنانچه مدیریت حوزه و معاونت آموزش برای طلاب و فضلای مستعد حوزه یک برنامه ریزی منسجم تری داشته و برای ارتقای سطح انگیزه و شوق آن ها ، مشوق هایی را در نظر بگیرند ، قطعاً این وضعیت تا حدود زیادی اصلاح می شود.