به گزارش خبرگزاری«حوزه» مرضیه سادات رضوی ایجاد رقابت سالم در بین طلاب، شناسایی استعدادها و توانمندیهای طلاب نخبه جهت حمایت و نخبه پروری و هم چنین تجلیل و تقدیر از برگزیدگان قرآنی را از اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.
وی افزود: این جشنواره هر سال برگزار میشود و اجرای مسابقات قرآنی، فراخوان مقاله، آثار ادبی(شعر، نمایشنامه، داستاننویسی) و آثار هنری از برنامههای محتوایی جشنواره است.
دبیر اجرایی دهمین جشنواره سراسری قرآن کریم حوزههای علمیه خواهران خاطرنشان کرد: مسابقات قرآنی شامل ترتیل قرآن کریم، ترجمه و مفاهیم، تفسیر، حفظ موضوعی و حفظ ترتیبی در مقاطع (10 جزء، 15 جزء، کل قرآن) میشود و بخش مقاله نویسی با دو محور «دولت و ملت، همدلی و همزبانی از منظر قرآن و عترت» و «سبک زندگی اسلامی و احیای سنتهای اسلامی از منظر قرآن و عترت» برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: مسابقات قرآنی در سه مرحله مدرسهای، استانی و کشوری برنامهریزی شده است که همه ساله حدود 8 هزار نفر از طلاب پایههای اول تا پنجم مقطع سطح دو (کارشناسی) در مرحله مدرسهای شرکت میکنند. طلابی که 85 درصد امتیاز مرحله مدرسهای را کسب کنند به مرحله استانی راه پیدا میکنند و حدود 200 نفر از حائزین امتیازات برتر در مرحله کشوری به رقابت خواهند پرداخت.
رضوی اضافه کرد: دعوت به جشنواره قرآنی، اعطای تقدیرنامه و اهدای جوایز ویژه از امتیازات شركت در مسابقات قرآنی است.
دبیر اجرایی دهمین جشنواره سراسری قرآن کریم حوزههای علمیه خواهران آخرین مهلت ارسال آثار منتخب مدارس و اعلام نتایج ارزیابی را تاریخ پنجم بهمن ماه و زمان برگزاری اختتامیه جشنواره سراسری قرآن کریم را اسفندماه سال جاری اعلام کرد و یادآور شد: علاقهمندان به منظور ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت معاونت فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران به آدرسfarhangi.whc.ir مراجعه کنند.