شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ |۲۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 23, 2024
آیت الله موسوی خلخالی

حوزه / استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان با اشاره به ضرورت تربیت طلاب توانمند در حوزه، تصریح کرد: طلاب باید با رویکرد تفقه در دین به تحصیل علم بپردازند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از مشهد، آیت الله سیدمحمدمهدی موسوی خلخالی، در مراسم افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی حوزه علمیه خراسان با اشاره به سفارش استاد خود، آیت ا... العظمی خوئی درباره اینکه انسان بدون رنج به گنج نمی رسد، گفت: مقدمه هر کار خوبی به طور طبیعی متناسب با همان کار پرزحمت خواهد بود، لذا باید تلاش کرد، زیرا کسی با سستی به جایی نمی رسد.

استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان با اشاره به آیه 11 سوره مجادله که می فرماید «يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ»، ابراز داشت: باید متوجه بود که خداوند انسان با ایمان را بلند مرتبه می کند و مقدمه دانش نیز ایمان است و هر کدام درجاتی دارد.

وی با بیان این که دانش پژوهان باید به خوبی مطالعه کنند تا در عرصه های مختلف اجتماع ارزنده و مفید باشند، عمل به آموخته ها را یکی دیگر از کارهایی دانست که می بایست مدنظر قرار گیرد.

آیت الله موسوی خلخالی در پایان به آیه 122 سوره توبه که می فرماید «وَمَا كَانَ الْمُؤْمِنُونَ لِيَنفِرُواْ كَآفَّةً فَلَوْلاَ نَفَرَ مِن كُلِّ فِرْقَةٍ مِّنْهُمْ طَآئِفَةٌ لِّيَتَفَقَّهُواْ فِي الدِّينِ وَلِيُنذِرُواْ قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُواْ إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ»، ابراز داشت: این آیه تاکیدهای مختلفی دارد که می فرماید عده ای می بایست در دین تفقه کرده و آن را بیاموزند و به دیگران یاد دهند. یعنی همان طور که به پزشک جسمانی نیاز است، جامعه به طبیب روحانی نیز احتیاج دارد.

برپایه این گزارش، هفتمین نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی حوزه علمیه خراسان تا 3 دی ماه در محل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برای بازدید عموم مردم و به ویژه طلاب علوم دینی از ساعت 9 تا 19 دایر است.

 

 

کانال تلگرام خبرگزاری رسمی حوزه

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha