به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین اعرافی، در این مراسم، ضمن تبریک ایام آغاز ولایت حضرت ولی عصر(عج) و اعیاد پیش رو و نیز گرامی داشت هفته پژوهش و هفته وحدت حوزه و دانشگاه، از خدمات و تلاش های مدیران و کارکنان مجتمع آموزش عالی فقه تقدیر به عمل آورد و خاطرنشان کرد: مجتمع آموزش عالی فقه، نگین درخشان در انگشتر المصطفی به شمار می آید.
رئیس جامعة المصطفی، کتابخانه مجتمع آموزش عالی فقه را از امتیازات المصطفی برشمرد و گفت: افزوده شدن 300 عنوان کتاب خطی به گنجینه آثار خطی این مجتمع در سال های اخیر، خبر خوب و برگ جدیدی برای کتابخانه مجتمع آموزش عالی فقه است. مسئولان پژوهش المصطفی باید در کنار غنی سازی ذخایر نسخ خطی و سنگی، در حفظ و صیانت از این آثار در پایان نامه ها، اسناد و تولیدات پژوهشی کوشا باشند.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی، با اشاره به حرکت در آمدن قافله بزرگ پژوهش المصطفی با تلاش و کوشش مستمر واحدهای صفی و ستادی در داخل و خارج از کشور، اظهار داشت: مجموعه فاخر دانش آموختگان، انجمن های علمی فرهنگی، پایان نامه ها، زیرساخت ها و کتابخانه ها، توسعه نرم افزاری، محققان، نخبگان و مؤلفان، بخشی از خروجی کاروان پژوهشی المصطفی است و مجتمع آموزش عالی فقه، بخش درخشان این کاروان به شمار می آید.
وی افزود: المصطفی در حوزه کتابخانه ای، گام های خوبی برداشته است که سرمایه غنی و خوبی به شمار می آید؛ اما در مقایسه با جایگاه المصطفی، با حد مطلوب فاصله دارد که امیدواریم به زودی جبران گردد.
وی، نگاه اصیل، بانشاط و پویا در حوزه فقه اسلامی را از امتیازات مجتمع آموزش عالی فقه خواند و افزود: فقه همواره به مثابه ستون فقرات حوزه های علمیه بوده است و مجتمع آموزش عالی فقه وظیفه دارد در کنار صیانت از این میراث عظیم و فاخر، آن را عمق بخشیده و ضمن ورود به عرصه های جدید، با نگاهی نو و روزآمد، فقه را به گفتمان جهانی در منظومه های معرفتی و شبکه های فکری جهان وارد نمایند.
امام جمعه قم در پایان با اشاره به نقش بی بدیل و مهم مرحوم آیت الله العظمی حجت در شرایط حساس حوزه علمیه قم، اذعان داشت: بخشی از درجات و مراتب علمی و معنوی و سیره اخلاقی این فقیه ممتاز و بزرگوار، برای نخستین بار در کتاب حجت فقیهان منعکس شده است و جا دارد از تلاش های انجام شده برای تدوین این کتاب که به همت مدیریت ارتباطات مجتمع فقه و به دست نویسنده توانمند، حجت الاسلام محمد الوانساز نگاشته شد، تقدیر گردد.
وی در ادامه، با اشاره به گره خوردن مجتمع آموزش عالی فقه با مدرسه خوش سابقه حجتیه، عنوان داشت: نام مدرسه مبارکه حجتیه، با نام پرآوازه مرحوم آیت الله العظمی حجت(ره)، که از علمای صاحب حق بر حوزه علمیه به شمار می آید، گره خورده است و این مدرسه، به دست توانای این عالم فرزانه و با طرح علامه طباطبایی(ره) پایه ریزی شد.
شایان ذکر است، در ادامه این مراسم، از دو کتاب حجت فقیهان و فهرست نسخ خطی مجتمع آموزش عالی فقه، با حضورحجج اسلام والمسلمین اعرافی و عباسی، معاون پژوهش جامعة المصطفی، رونمایی گردید.
همچنین پس از این مراسم، سالن نسخ خطی مجتمع آموزش عالی فقه مشتمل بر بیش از هزار جلد کتاب خطی و چهار هزار جلد کتاب چاپ سنگی نیز رسماً افتتاح شد.