به گزارش خبرگزاری «حوزه»، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری امروز در اولین هم اندیشی مدیران آموزشی و استادان مکالمه عربی مرکز زبان حوزه های علمیه که در سالن اجتماعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم برگزار شد با بیان این که تحول در حوزه جزو معیارهای اصلی ماست به اهمیت یادگیری زبان عربی اشاره کرد و گفت: اگر ندانیم رسالت حوزه چیست، تمام تلاش ما در این مسیر بی هدف خواهد بود، تدریس و تحقیق در زمینه های مختلف تماما الی کلمةالله است و تمام کسانی که به ظاهر تدریس یک کتاب فقهی ساده را انجام می دهند، در واقع تبلیغ دین اسلام را می کنند.
امام جمعه قم با اشاره به نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی خاطر نشان کرد: مخاطب پیام رهبری، تنها جوانان اروپا و آمریکا نیستند؛ بلکه ما نیز مخاطب هستیم که حوزه های علمیه چه ساز و کاری تدارک دیده اند تا پیام دین در جهان ترویج و تبلیغ شود.
پژوهشگاه های حوزوی برای مخاطبان خارجی اقدام کنند
آیت الله حسینی بوشهری اظهار داشت: در این زمینه نیاز به نوشتن کتاب برای گروه های مختلف سنی داریم و از زمان نوشتن شدن اولین نامه رهبری باید تمام پژوهشگاه های ما فعال می شدند.
وی در ادامه گفت: مبلغ ما باید مطابق با ادبیات مخاطب سخن گوید، ولی گاهی اساتید ما طبق نیاز با مخاطب نمی توانند سخن بگویند.
زبان آموزی در حوزه فرهنگ سازی شود
معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: توقع ما از دست اندرکاران امور این است که همت بالایی را صرف فرهنگ سازی این مسئله در حوزه های علمیه داشته باشند به حدی که هر کسی که وارد آموزش زبان عربی نشود احساس کند چیزی را از دست داده است.
آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به اهمیت مکالمه زبان عربی گفت: اگر لازم است باید اردوهایی به کشور های عربی ایجاد کرد تا طلابی که با آموزش زبان عربی علاقه مند نیستند میزان اهمیت این مسئله را درک کنند.
مدیر حوزه های علمیه در پایان افزود: ما 37سال فرصت را از دست دادیم و اگر از ابتدای انقلاب آموزش زبان را آغاز می کردیم، امروز تمام مراکز حوزوی از طلابی که مسلط به زبان عربی هستند پر بود.
نظر شما