وی افزود: فواید صلح و عدالت نه برای یک کشور و منطقه بلکه به مصحلت همه جهان است؛ جهان هر لحظه با آسیب های عظیم و غیر قابل جبران روبرو می شود؛ آسیب هایی که عده ای قدرت طلب بر انسان و محیط زیست وارد می آورد.
رییس مرکز گفتگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بیان کرد: مولفه های گسترده ای بین ادیان وجود دارد که می تواند در تحقق صلح پایدار و زندگی مسالمت آمیز پیش روی بشر قرار دهد ولی باید موانع صلح را نیز رصد کرد.
حلمی بیان کرد: مهمترین مانع صلح بی اخلاقی است؛ از نظر پیروان ادیان صلح و عدالت واقعی برای بشر در هر دوره تاریخی ممکن دانسته شده است یعنی بشر با توسل به اصول دینی و پیروی از قواعد اخلاقی می تواند سایه آسایش را بر سرخود ببیند و به همین دلیل مقابله با رفتارهای قدرت گرایانه و مسبتندانه از اصلی ترین وظایفی است که دوستداران صلح باید به آن عمل کنند و این حرکت، حرکت به سوی صلح دوستی و مودت است.
رییس مرکز گفتگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بیان کرد: پیروان ادیان ضمن قبول تفاوت ها باید روی مشترکات تکیه کرده و از موارد ممیزه پرهیز کنند و به همین دلیل باید زمینه شناخت صحیح را که زمینه ساز صلح عادلانه و پایدار است فراهم کنند.
وی گفت: 20 سال است که گفتگوهای دینی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در غرب و شرق انجام می شود؛ زمانی که گفتگوهای دینی آغاز شد برخی تصور می کردند که یک طرف به دنبال غالب کردن نظر خود به دیگران است ولی از آنجا که هیچ گروه تحمیل نکرد بیشتر هم را شناختند و در سایه این شناخت به دستاوردهای خوبی رستیده ایم.
این فعال فرهنگی دیپلماتیک اظهارکرد: یکی از گفتگوهای علمی ما گفت وگوهایی است که شناخت متقابل را که زمینه ساز دوستی و صلح بین ادیان است را فراهم می کند؛ تنها ادیان هستند که صلاحیت برقراری عدالت را در جهان دارند زیرا رویکرد آنها توجه به اخلاق و دین است زیرا دین با سوق دادن انسان به سمت معنویت آرامش و انمیت و صلح جهان بدارند.