به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از کرمانشاه، دکتر علیرضا آذینه وند در کارگاه آموزشی پیوندهای آسمانی که با حضور زوجین طلبه و روحانی و همچنین اساتید مجرب و توامند در مجموعه فرهنگی بعثت استان کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به اهمیت برگزاری کارگاه های آموزشی در قالب سبک زندگی اسلامی، روابط زناشویی و مسائل مذهبی در حوزه های مختلف اشاره و اظهارداشت: قطعأ ورود طلاب و روحانیون در برگزاری کارگاه های آموزشی تأثیرات و برکات بسیاری در جامعه به ارمغان می آورد.
دکتر آذینه وند خاطر نشان کرد: طلاب می توانند با تشکیل کارگاه های آموزشی و مذهبی و همچنین بیان نکات و اعتماد به نفس بالا، دیگران را به مسائل دینی و مذهبی جذب و ترغیب نمایند و همچنین با تلفیقی از علم الهیات و روانشناسی مسائل مورد نیاز و اولیه زندگی انسان ها را ارائه نمایند.
وی افزود: علم روانشناسی مبانی اسلام را نقض نمی کند و تا حد بسیاری با آن سازگاری دارد، لذا طلاب می توانند با استفاده از این علم در راستای تربیت فرزندان، اجرا کردن سبک زندگی اسلامی و موارد دیگر موفق تر باشند.
استاد دانشگاه، استفاده از علم روز را با اهمیت دانست و بیان داشت: طلاب و روحانیون خود را مجهز به علم روز نمایند چرا که ساده صحبت کردن در منابر سبب دلزدگی و ریزش مخاطبان خواهد شد.
دکتر آذینه وند با اشاره به اینکه طلاب به مسائل و سخنان ترکیبی تمایل بیشتری داشته باشند، ابراز داشت: نهج البلاغه و قرآن کریم بهترین منابع برای ارتقاء و رشد طلاب در زمینه های مختلف زندگی می باشد و بهره جستن از این دو گوهر آسمانی جامعه را به سمت زندگی اسلامی هدایت نمایند.
وی اظهار داشت: یکی از مسائل مورد نیاز و با اهمیت جوامع اسلامی استفاده از مسائل همسرداری، تربیت فرزندان و سبک زندگی اسلامی با توجه به مکتب و سیره ائمه اطهار علیهم السلام است و اگر این عوامل با علم روانشناسی ادغام گردد قطعأ جامعه ای به دور از آسیب های اجتماعی به بار می آورد.
استاد دانشگاه در پایان عنوان داشت: رفتار محبت آمیز و جرأت مندانه در زندگی مشترک مبتنی بر دستورات الهی و قرآن کریم بنیان و اساس خانواده را مستحکم تر خواهد کرد و تأثیرات آن نیز با گذشت زمان در جامعه سبب شکوفایی اجتماع می گردد.