حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی فال اسیری، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در فارس، با اشاره به وظایف مبلغین، گفت: در امور تبلیغی اسلام، با انجام کارها و عواملی می توان اعتماد مردم و مخاطبین را فراهم نمود و از این طریق آنان را به اهداف مقدس اسلام نزدیک کرد و چنانچه جلب اعتماد تامین نشود، توده های مردم جذب مبلغ نخواهند شد
مسئول مدرسه علمیه امام مهدی(عج) نیریز افزود: قبل از هر چیز مبلغین باید با تهذیب نفس و کمالات علمی و اطلاعات لازم به سوی مردم رهسپار شوند و در تبلیغ و بازسازی نیز نخست از نزدیکان و خویشاوندان و پیش از همه از اعضای خانواده خود شروع نمایند.
وی خاطر نشان کرد: اگر حضرت محمد(ص) را اسوه مبلغین اسلام بدانیم به این نتیجه می رسیم که آن بزرگوار پس از خودسازی به سراغ بستگان خویش رفته و قبل از دیگران به اصلاح آنان پرداخته است، بنابراین مبلغین وظیفه دارند قبل از دیگران، به خود و بستگانشان برسند و سپس به تبلیغ در بین سایر مردم بپردازند و بدانند کسی که از ارشاد خودی ها ناتوان است، به درد مردم نمی خورد و در تربیت آنان ناتوان تر خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین فال اسیری تصریح کرد: مبلغین وظیفه دارند با مردم از راه محبت و دوستی وارد شوند و از تحقیر آنان خودداری کنند و در مقام انتقاد، اول به نقاط مثبت بپردازند.
مسئول مدرسه علمیه امام مهدی(عج) نیریز ادامه داد: محبت و دوستی بین مبلغ و مخاطبین، فوق العاده در جلب اعتماد موثر است و بدون آن نفوذ در دل ها میسر نمی باشد. اگر مردم با یکدیگر انس نداشته باشند و به جای آن بغض و دشمنی حاکم باشد، بدون تردید جذب مردم و ایجاد اتحاد و اعتماد ممکن نمی باشد.
وی با اشاره به روایات و احادیث در مورد مومنین مبلغ و وظایف آنان در برقراری دوستی و محبت در میان مردم، اظهار داشت: مبلغین می توانند با الهام گیری از احادیث و روایات، با یاد نعمت ها و الطاف الهی مردم را به دین و قرآن نزدیک کنند و در اهداف خویش موفق باشند.
حجت الاسلام والمسلمین فال اسیری تصریح کرد: مبلغین، مربیان آموزشی و پدران و مادران باید ابتدا ویژگی های مثبت طرف را پیدا کنند و با تکیه بر آن، سپس ضعف های او را بازگو کنند که در این صورت بدون تردید اثر بیشتری دارد.
انتهای پیام