سه‌شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۱
مجلس خبرگان رهبری لنگرگاه اطمینان بخش نظام است

حوزه/ منتخب مردم استان لرستان دردوره پنجم مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ویژگی های منحصر به فرد مجلس خبرگان گفت: خبرگان تنها مجلسی است که همه اعضای آن واجد اجتهاد - متجزی یا مطلق- هستند؛ لذا نگاه آنها نیز از اجتهاد بر می خیزد.

 به گزارش خبرگزاری«حوزه» حجت الاسلام والمسلمین احمد مبلغی در جمع کارکنان مرکز تحقیقات اسلامی مجلس اظهار داشت: در قانون اساسی جمهوری اسلامی نهادهای اساسی از جمله مجلس خبرگان رهبری تعبیه شده که هرچه زمان به جلوتر می رود، احساس ضرورت و اطمینان بحشی آن نهادها برای نظام جمهوری اسلامی بیشتر روشن می شود.

وی ادامه داد: مجلس خبرگان نقطه آرامش بخشی برای انقلاب و نظام است، در کارزار سیاست هر جایی ممکن است به نوعی تحت تاثیر قرار گیرد، ولی مجلس خبرگان رهبری فراتر از جناح ها، نقطه آرامش و امید دهنده به جامعه و لنگرگاه حرکت است و باید قدر آن را بدانیم.

حجت الاسلام والمسلمین  مبلغی با اشاره به این که از نگاه جامعه شناختی هر چه زمان به جلوتر می رود، حضور دین در جامعه و نقش آفرینی آن نیز رو به تزاید است، گفت: با پیش تاختن جامعه به سمت جلو و ظهور تحولات اجتماعی، رجوع به فطرت انسانی حجم عمیق تری پیدا می کند.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با بیان اینکه آموزه های دینی با فطرت ارتباط تناتنگی دارند، گفت: اگر فطرت انسان قوی شده باشد،  فهم وشناخت او نیز نسبت به دین و آموزه های دینی بیشتر خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین  مبلغی گفت: " ذلك الدين القيم" نشانگر این است که دین و فطرت به همدیگر به شدت گره خورده اند و شواهد این مساله،  یکی آن است که هر چه زمان به جلو می رود رجوع به دین نیز  بیشتر می شود.

وی ادامه داد: امروز پرسش اصلی جوان حاضر در فضای مجازی و مواجهه با مفاهیم، ایده ها و نیازهای جدید، دیگر این نیست که آیا خدا هست یا نیست، بلکه سوال اصلی آنها این است که دین خداوند را چگونه می توان با زندگی مردم مرتبط ساخت.

حجت الاسلام والمسلمین مبلغی خاطرنشان کرد: جوانان امروز با نگاه گسترده خود، خداوند را می یابند و ایمان آنها به پروردگار عالم نیز بیشتر شده، ولی هنر این است که ما رابطه دین و خداوند را که ثبوتا یک رابطه تنگاتنگی است را با توجه به نیازهای جامعه امروز به صورت منطقی،  دقیق و واقع بینانه معرفی کنیم.

منتخب مردم لرستان در پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری گفت: حتی در غرب که نوعی دین ستیزی حاکم بود، امروز نوعی بازگشت به دین در حال شکل گیری است، اگر چه آنها بازگشت به دین را از این باب می پذیریند که دین هویت انسان را تشکیل می دهد و حذف دین، به هویت ها ضربه می زند.

وی ادامه داد: اینکه براساس نگاه دینی، هر چه زمان به جلوتر می رود فضا و مجال برای استیلا و حضوربخشی دین در جوامع بیشتر خواهد شد و ریشه آن نیز عمیق تر شدن فهم و آگاهی انسان ها می باشد، در نتیجه توجه به دین بیشتر خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین  مبلغی با اشاره به این که  دین با رشد و آگاهی عجین شده است، گفت: مثلت دین، فطرت و آگاهی امروز به هم گره خورده است ونگاه بی پیرایه به فطرت و افزایش آگاهی نیز به تقویت ضلع سوم یعنی دین منجرمی شود.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی یادآورشد: وظیفه ما این است که دین را آنچنان که هست بشناسیم و مطابق با فطرت انسان ها، آن را معرفی کنیم و نیازهای انسان را که در حال شکل گیری است از خاستگاه دین پاسخی درخور بگوییم.

حجت الاسلام والمسلمین مبلغی خاطرنشان کرد: این کار را  هر چه با تاخیر شروع کنیم ضررهای آن بیشتر خواهد بود، خدمتگزار دین کسی است که امروز این را بفهمد و از این خاستگاه به سمت دین برود

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha