به گزارش خبرگزاری «حوزه» از مازندران، لیلا اصغری، معاون فرهنگی مدرسه علمیه خواهران حضرت آمنه(س) فریدونکنار در این نشست بیان کرد: اوصاف مومن در حکمت های مختلف نهج البلاغه بیان شده که به کار گیری آن ها در زندگی روزمره و مرادوات اجتماعی، لازم و ضروری بوده و مانع ناهنجاری های اخلاقی و چالش های اجتماعی می گردد.
وی افزود: امیر المومنین (ع) سفارش کرده اند که چهره مومن همواره باید بشاش بوده و غم واندوه در دلش پنهان باشد؛ چرا که اگر مومن با چهره محزون در جامعه حضور پیدا کند، فضای جامعه اسلامی را محزون و غمگین و اگر با چهره بشاش حضور یابد، فضای جامعه را پر انرژی و گرم خواهد کرد و این مسئله در جهت پیشبرد مسائل اجتماعی، امری مهم به شمار می آید.
این کارشناس مباحث تربیتی ادامه داد: مومن بشاش دارای آستانه تحمل فوق العاده بالا و اهل سعه صدر و مدارا می باشد، در نتیجه زود عصبانی نگردیده و اهل مقابله به مثل نیز نخواهد بود. لذا در امر تبلیغ دین و مسله امر به معروف و نهی از منکر موفق خواهد بود.
اصغری تصریح کرد : طبق فرموده امام علی(ع) در نهج البلاغه، مومن برای نفس خود ارزشی قائل نبوده و دارای نفس متواضع می باشد. زیرا منیت که همان نفس انسان است، سر سخت ترین و لجوج ترین دشمن انسان به شمار می رود؛ لذا هر جا بشر به نفس خود منهای خداوند اعتماد کرده و موفقیت های خود را مرهون تلاش و استعدادهای خود بداند، سقوط خواهد کرد.