به گزارش خبرگزاری «حوزه»از کرج، حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل بنی احمدی مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز در این نشست با اشاره به ضعف سیستم آموزشی در حوزه علمیه بیان داشت: سیستم آموزشی باید به گونه ای تدوین گردد که دانش آموختگان در موضوعات بدیهی و اولیه دینی نیاز به دوره های تکمیلی نداشته باشند.
وی اذعان داشت: برگزاری این دوره ها به علت خلائی است که در سیستم آموزشی و فرهنگی و تربیتی وجود دارد.
وی افزود: طلبگی مسئولیت خطیری است که بر عهده گرفته ایم و ضروری است به موضوع خانواده که در نظام اسلامی به عنوان اصل مطرح است ورود پیدا کنیم و پس از آشنایی با ابعاد گوناگون خانواده، بایسته های خانواده نمونه و ایده آل را که اسلام معرفی نموده به جهان منعکس نماییم.
وی به آفت عدم آشنایی طلاب با ابعاد و شاخصه های خانواده در دین اشاره نمود و گفت: اگر طلاب از ابعاد و شاخص های خانواده موفق غافل باشند و تخصصی در این مقوله ورود پیدا نکنند، طبیعتا خانواده ای مبتنی بر سلایق که پشتوانه دینی و علمی ندارد، در قالب اسلام به مردم معرفی خواهد شد.
وی تأکید کرد: شایسته است تا سیستم آموزشی حوزه علمیه تغییر کند به گونه ای که بتوان اسلام شناس متبحر تربیت نمود و تنها یک اسلام شناس متبحر می تواند مفاهیم بلند اسلام را ارائه دهد.
وی در پایان به حاضرین وعده داد تا نشست هم اندیشی فقه تخصصی نظام خانواده و سبک زندگی اسلامی با حضور بنیانگذاران این تخصص در مدیریت استان البرز برگزار گردد، تا علاقه مندان بیشتری بتوانند از آن بهره مند شوند.
نظر شما