یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
کد خبر: 385211
۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۷
سفره افطاری دانش پژوهان شیعه و سنی

حوزه/ دانش پژوهان شیعه و سنی داخلی و بین المللی دانشگاه مذاهب اسلامی در اقدامی جالب توجه اقدام به برگزاری مراسم معنوی حزب خوانی قرآن کریم، نماز جماعت و افطاری مشترک در ایام ماه مبارک رمضان کردند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای کنار گذاشتن اختلافات و تقویت وحدت امت اسلامی است. ماه رمضان ماهی است که در آن فضائل فراوانی نهفته و فلسفه روزه بندگی و نزدیکی به خدا است که این نکته مهم یکی از اساسی ترین مشترکات امت اسلامی بوده و می‌تواند همه مسلمانان را گردهم بیاورد و به این بهانه، دلها را به مهربان و رئوف کند.

ویژه برنامه حزب خوانی قرآن کریم، اقامه نماز وحدت و افطاری مشترک که به همت کانون اخلاق، انجمن علمی فقه و حقوق حنفی، هیئت آل یاسین، مجمع خادمان قرآن کریم و با همکاری سایر تشکل‌های دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی متشکل از دانشجویان شیعه و سنی از اول ماه رمضان آغاز شده تا 15 رمضان ادامه خواهد داشت نیز یکی از همین برنامه ها در راستای ایجاد و تقویت وحدت اسلامی در سایه همین مشترکات است.

این برنامه معنوی که نمادی از تقریب و وحدت اتباع مذاهب اسلامی و همکاری و همدلی دانش پژوهان شیعه و سنی داخل و خارج از کشور است با حزب خوانی قرآن کریم از ساعت 20 در نمازخانه دانشگاه آغاز می‌شود و پس از آن، نماز مغرب و عشاء به صورت جماعت و وحدت آفرین با حضور و مشاکت دانشجویان اهل سنت و اهل تشیع اقامه می‌شود.

سفره افطاری مشترک و وحدت بخش دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی نیز از دیگر برنامه هایی است که قبل از اذان با مشارکت و همدلی و همکاری در حیاط دانشگاه گسترده می‌شود و همه دانش پژوهان در ماه مهمانی و بندگی خدا، سفره وحدت آفرین ماه رمضان دانشگاه مذاهب اسلامی پیامی مهم و ارزنده به همه مسلمانان می‌دهند.

برپایه این گزارش، در شرایطی که جهان اسلام امروزه با مشکلات و گرفتاری‌های اساسی همچون افراط و تکفیر و تعصب و خشونت و ... رنج می‌برد، این اقدام و ابتکار دانش پژوهان شیعه و سنی دانشگاه مذاهب اسلامی این پیام را به مسلمانان می دهد که شیعه و سنی با اتکا به مشترکات بزرگ امت نبی مکرم اسلام(ص) می توانند در کنار هم یک زندگی مسالمت آمیز و همزیستی انسانی و اسلامی را تجربه کنند که این اتفاق گرانبها  و ارزشمند و این الگوی تقریب عملی و علمی به برکت انقلاب اسلامی در ایران اسلامی و به طور خاص در دانشگاه مذاهب اسلامی، سال هاست تجربه می‌شود و می تواند الگویی برای همگان باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • ب IR ۲۳:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۵
    0 0
    چرا هميشه ما بايد پشت سر سني ها نماز بخوانيم؟!!!