به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، شورای پاپی گفتگوی بین ادیان واتیکان، روز جمعه با فرستادن پیامی به دنیای اسلام، ماه مبارک رمضان و در ادامه نزدیک شدن عید سعید فطر را به آنان تبریک گفت.
این پیام که توسط کاردینال توران رئیس شورای پاپی گفتگوی میان ادیانی واتیکان امضاء شده به این شرح است:
برادران و خوهران مسلمان عزیز، ماه رمضان و عید فطر اتفاق مذهبی مهمی برای مسلمانان سرتاسر جهان است که روی روزهداری، عبادت و عمل خیر تاکید داشته و توسط دوستان و همسایگان مسیحی شما گرامی داشته میشود. از جانب شورای پاپی گفتگوی میان ادیانی و تمامی میسحیان در سرتاسر دنیا، بهترین آرزوها را برای به دست آوردن پاداش روحانی روزهداری شما که با اعمال خیر همراه شده دارم و جشن پرشور و شادی را برای شما آرزو می کنم.
آنچه قلب مسلمانان و مسیحیان را به یکدیگر نزدیک میکند رحمت و مهربانی است. ما میدانیم که هم مسیحیت و هم اسلام هر دو به خدای بخشنده و مهربان معتقدند، خدایی که رحمت و شفقتش را به سوی تمامی مخلوقات عالم خصوصا انسانها ابراز میدارد. او ما را از عشق بسیار زیاد خلق کرده است. او برای تک تک ما مهربان بوده و آنچه برای زندگی روزمره بدان نیازمندیم همانند غذا، امنیت و سرپناه به ما اعطاء کرده است. خداوند رحمتش را به شیوههای مختلف ابراز میدارد. بنابراین او گناهان ما را میبخشد (غافر است) و همیشه بسیار بخشنده هست (غفور).
به منظور درک رحمت خداوند پاپ فرانسیس در جشن سالانه رحمت گفت: اکنون زمان مهربانی و رحمت است. زمان التیام زخمهاست و نباید از دیدار آنانی که برای لمس و گرفتن دستهای ما انتظار میکشند دوری بجوییم زیرا که آنان نشانههایی از نزدیکی به خداوند هستند و بایستی به این طریق بخشش و رحمت را برای همگان بطلبیم.
ما مسلمانان و مسیحیان باید تمام تلاشمان را برای نزدیکی به خدا بکار بگیریم. خداوند مهربان و بخشنده است و از ما نیز میخواهد که در برابر یکدیگر خصوصا نیازمندان مهربان و دلسوز باشیم و همدیگر را ببخشیم.
امروز که به چشمان بشر مینگریم متاسفانه میبینیم که بسیاری از مردم قربانیان خشونت و درگیری هستند. خصوصا سالمندان، کودکان و زنانی که طعمه قاچاقچیان آدم میشوند یا آنان که از فقر، بیماری، بلایای طبیعی و بیکاری رنج میبرند.
ما نمیتوانیم چشمانمان را به روی این واقعیات ببندیم یا نسبت به این رنجها روی بگردانیم. حقیقت دارد که اغلب شرایط بسیار پیچیده است و راه حل آن نیز فراتر از تواناییهای ما است. بنابراین باید برای یاری نیازمندان با یکدیگر همراه شویم. هر زمان که میبینیم مسیحیان و مسلمانان برای کمک به نیازمندان دست در دست یکدیگر دادهاند، منبع ارزشمندی از امیدواری است.
به امید اینکه خداوند بخشنده و متعال ما را در راه خوبی و مهربانی همیشه یاری بخشد.
نظر شما