به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، حجت الاسلام حسن سراج زاده، رئیس پژوهشکده مطالعات اسلامی اصفهان اظهار داشت: فصلنامه «اخلاق» دارای رتبه علمی-ترویجی بوده و از معدود نشریاتی است که در سطح کشور در حوزه اخلاق منتشر می شود.
وی، پیرامون عناوین مقاله های چاپ شده در این شماره 42 فصلنامه «اخلاق»، گفت: «واکاوی آموزههای اهل بیت علیهم السلام در زمینه راه کارهای تربیت اخلاقی فرزندان»، «محبّت اهل بیت علیهم السلام، استراتژی حیات و راهبرد تربیتی»، «بررسی اهداف، اصول و روش های تربیت اخلاقی از منظر امام حسین علیه السلام»، «واکاوی مفهوم تبعیض نژادی و راهبردهای مقابله با آن بر مبنای فرمایشات حضرت علی علیه السلام»، «بررسی ظرفیت ادعیه در استنباط های عرفانی»، «بررسی نقش و جایگاه اقدام پژوهی در رشد دین پژوهی اساتید به عنوان الگوی اخلاقی»، «بررسی دیدگاه های فلسفی درباره نسبت ارزش زیباشناختی و ارزش اخلاقی»، «حل تعارض میان دو اصل احترام به حریم خصوصی و اطلاع رسانی»، «مقدمه ای بر اخلاق مالکیّت معنوی در کتابخانهٔ دیجیتالی» و «امکانِ استخراج اخلاق تکنولوژی از اندیشه و عمل مارتین هایدگر» در این شماره از فصلنامه منتشر شده است.
رئیس پژوهشکده مطالعات اسلامی اصفهان ادامه داد: فصلنامه اخلاق پنجمین سال انتشار خود را سپری می کند که توسط پژوهشکده مطالعات اسلامی اصفهان وابسته به پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی آماده و چاپ میشود.
حجتالاسلام سراج زاده، مهم ترین هدف این فصلنامه را تولید و توسعه دانش در گستره اخلاق بیان کرد و ابراز داشت: ارائه و نقد مطالعات نظام مند اخلاقْ پژوهان حوزه و دانشگاه، توسعه روش شناسی اخلاق متناسب با نیازهای پژوهشی جهان معاصر، احیاء تراث در زمینه ی اخلاق و طرح اخلاق کاربردی از اهداف دیگر آن میباشد.
وی افزود: فایل متنی فصلنامه "اخلاق" افزون بر تارنمای فصلنامه به نشانی www.faslname-akhlagh.ir، از طریق پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به نشانی www.isc.gov.ir و تارنمای اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به نشانی www.morsalat.ir قابل دسترسی است.
رئیس پژوهشکده مطالعات اسلامی اصفهان همچنین از ارسال این فصلنامه برای شخصیت های علمی و برخی کتابخانه ها و مراکز علمی، دانشگاهی و حوزوی سطح کشور خبر داد و گفت: از استادان، محققان و دانش پژوهان حوزه و دانشگاه و مؤسسات و مراکز وابسته انتظار داريم با ارسال مقاله های پژوهشی در موضوعات اخلاق و دین و مرتبط با فصلنامه، ما را در تحقق اهداف فصلنامه یاری دهند.
حجت الاسلام سراج زاده در پایان بیان کرد: علاقه مندان می توانند مقاله های پژوهشی خود را كه گویای نوآوری در مسائل اخلاق و حوزه های مرتبط و دارای ساختار مورد نظر باشد، از طریق پایگاه اینترنتی www.faslname-akhlagh.ir ارسال نمایند.