به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز در آئین تودیع و معارفه رئیس دادگاه ویژه روحانیت قم که در دادگاه ویژه روحانیت استان قم برگزار شد، با قدردانی از همکاری و مساعدت صمیمانه مراجع عظام تقلید، مدیریت حوزه علمیه و شورای عالی حوزه با دادگاه ویژه روحانیت، گفت: این بزرگواران همواره با تذکرات و اقدامات خود تلاش می کنند از هرگونه نفوذ افراد نامناسب و مسئله دار پیشگیری کنند.
وی، مسئله نفوذ را موضوعی هشدار دهنده برای همه نهادهای کشور دانست و افزود: امروز روحانیت در معرض نفوذ دشمن است، چرا که اثرگذارترین مجموعه در مردم متدین و انقلابی ما حوزه های علمیه می باشد.
دادستان کل ویژه روحانیت تصریح کرد: با همه دشمنی دشمنان، امروز روحانیت به عنوان مطمئن ترین گروه مرجع در حوزه مسائل سیاسی، اجتماعی، خانوادگی و جمعی است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: این اثرگذاری از نگاه دشمن پنهان نمانده است و به همین دلیل همواره آنها به دنبال نفوذ در روحانیت هستند.
وی، مهم ترین هدف امام خمینی(ره) از تشکیل دادگاه ویژه روحانیت را جلوگیری از نفوذ عناصرناصالح در روحانیت عنوان کرد و ابراز داشت: حوزه های علمیه همچون گذشته اثرگذار و جامع الحکمتین است؛ علاوه بر اینکه در حکمت نظری اثرگذار است، در عرصه برخورد با مفاسد سیاسی و استکبار جهانی می خروشد.
دادستان کل ویژه روحانیت با بیان اینکه فرمول یاد گرفتن مشکلی را حل نمی کند و فقه باید بر جان بنشیند، اظهار داشت: فقیه کسی است که فقه در فطرت و سرشت او بنشیند؛ امام خمینی(ره) و مراجع عظام تقلید ما فقیه بودند چرا که موضع گیری، سیره و سلوک آنها مبتنی بر فقه است.
عضو خبرگان رهبری افزود: ممکن است خیلی از افراد از حافظه و استعداد خوبی برخوردار باشند و در آزمون ها نیز نمرات خوبی بگیرند اما فقیه نیستند چرا که فقه باید در سرشت و جان بنشیند و در عمل ظهور و بروز داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با بیان این که طلبه مهذب می تواند زمانه را بسازد و تاریخ ساز شود، گفت: طلاب فاضل در هر کجای عالم که رفته اند، سراجی برای هدایت مردم بوده اند.
وی با اشاره به جایگاه خاص دادگاه ویژه روحانیت قم، گفت: این دادگاه در ماموریت صیانت از روحانیت، پیشگیری و برخورد جایگاه مهمی دارد.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه براساس فرمایشات مقام معظم رهبری انقلابی ماندن اقتضائاتی دارد که باید به آن پایبند بود، اظهار داشت: رئیس سابق دادگاه ویژه روحانیت قم با روحیه انقلابی خود به فعالیت در این نهاد پرداخت و همواره مورد تقدیر مراجع عظام تقلید از جمله آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی بودند.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی تصریح کرد: همچنین آیت الله حسینی بوشهری به بنده پیام دادند که از طرف بنده از حجت الاسلام والمسلمین مجتهدزاده رئیس سابق دادگاه ویژه روحانیت قدردانی کنید چرا که ایشان بازوی توانمندی برای مدیریت حوزه علمیه بودند.
وی با تاکید بر اینکه برخورد حجت الاسلام والمسلمین مجتهدزاده در پرونده ها بسیار مدبرانه بود، ابراز داشت: وی در راستای سیاست تلاش برای جلوگیری از تشکیل پرونده حرکت کرد؛ گاهی بعضی موارد از نوع اختلافات خانوادگی و دادوستد است که می توان آنها را با برگزاری جلسات حکیمانه و مهربانانه حل وفصل کرد.
دادستان کل ویژه روحانیت افزود: البته همچنان از تجربیات و اندوخته های حجت الاسلام والمسلمین مجتهدزاده در مجموعه قضایی کشور بهره مند خواهیم شد.
وی در پایان همچنین با اشاره به انتصاب حجت الاسلام والمسلمین جزایی به عنوان رئیس دادگاه ویژه روحانیت قم، گفت: ایشان در دادستانی ویژه اهواز و خوزستان بسیار خوش درخشیدند و از دادستان های باکفایت و قضات باتجربه دستگاه قضایی هستند که امیدواریم در این مسئولیت نیز منشا آثار و برکات باشند.
انتهای پیام/313/33
نظر شما