به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی ظهر امروز در دیدار جمعی از دانش آموزان سیرجانی حافظ قرآن کریم با اشاره به نامه 47 نهج البلاغه گفت: در این نامه امام علی علیه السلام مؤمنان و شیعیان را به مأنوس بودن و عمل کردن به قرآن توصیه می کنند.
تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها افزود: امیرالمؤمنین(ع) در این نامه مؤمنان، شیعیان و محبان را از این که دیگران در عمل کردن به قرآن از آنها پیشی بگیرند، برحذر داشته اند.
وی با بیان اینکه منظور از دیگران در این سخن امام علی علیه السلام هم می تواند پیروان سایر مذاهب اسلامی و هم غیر مسلمانان باشد، گفت: نباید به گونه ای شود عمل گروهی غیر مسلمان همسو با قرآن بوده؛ ولی رفتارهای فردی و اجتماعی مسلمانان چیزی غیر از آموزه های این کتاب آسمانی باشد.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی افزود: در آموزه های قرآنی، درباره تمامی امور زندگی الگوهای رفتاری و اجتماعی بیان شده است که عمل کردن به آن، جامعه را از هر نوع رفتار ناهنجار مصون می دارد؛ ولی متأسفانه در کشورهای اسلامی مشاهده می شود افراد به این آموزه ها که از سوی خداوند و توسط نبی مکرم اسلام(ص) به آنها رسیده، بی توجه اند.
تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها انس با قرآن، تجوید، صوت و دیگر رشته های قرآنی را مقدمه و مسیری برای عمل به قرآن دانست و گفت: اگر ما با قرآن مأنوس بوده؛ ولی در مرحله عمل به دستورات این کتاب آسمانی کوتاهی کنیم، نتوانسته ایم به هدف خود دست یابیم.
وی خاطرنشان کرد: ایمان بدون عمل و عمل بدون ایمان، هیچ کدام ارزشی ندارد و نمی تواند انسان را به کمال برساند؛ البته ایمان در کنار عمل به قرآن، نیازمند صبر و استقامت است؛ به این معنی که نباید محدود به زمان یا مکان خاصی باشد؛ بلکه انسان باید در تمام عمر در کنار این دو عنصر اصلی بماند.
وی در ادامه با انتقاد از رواج برخی بی اخلاقی ها در کشور گفت: امروزه بی اخلاقی هایی همچون تهمت، غیبت و بی آبرو کردن افراد، به ویژه در فضای مجازی فراوان مشاهده می شود؛ حرف هایی که از افراد شنیده می شود، فوراً در سطح وسیعی از جامعه منتشر شده و بعدها مشخص می شود که آن شخص چنین حرفی را نزده یا منظور آن چیز دیگری بوده است؛ گاهی حتی منبعی هم برای این اخبار ندارند و تنها بر شنیده ها اکتفا می گردد.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی با بیان این که اگر هم گروهی بی توجه به اصول اخلاقی و دینی، چنین مطالبی را منتشر می سازند، نباید فوری آن را پذیرفت، ادامه داد: ممکن است دشمنان دروغ ها و شایعاتی را منتشر سازند؛ مؤمنان نباید این حرف ها را که از روی غرض و دشمنی است، باور کرده و خود نیز منتشر کننده آن باشند.
نظر شما