به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از ایلام، حجت الاسلام والمسلمین وعد مرادبیگی، در نشستی با رئیس امور شعب بانک مهر اقتصاد ایلام، در دفتر مدیریت حوزه استان، با اشاره به ضرورت خدمات رسانی مناسب تر به مردم توسط مسئولان در بخش های اقتصادی در راستای تحقق اهداف اقتصادی نظام اسلامی، بحث بانکداری اسلامی را یکی از مهمترین اولویت های اقتصاد کشور دانسته و بر لزوم توجه بیشتر به این مسأله تاکید کردند.
وی با اشاره به اینکه قانون بانکداری اسلامی در شهریور سال 62 تصویب شده است، بیان کرد: متأسفانه از آن سال به بعد چندان اجرای آن مورد توجه نبوده و مفاد آن چندان اجرایی و عملیاتی نشده است!.
مدیر حوزه علمیه استان ایلام در ادامه با بیان این که در صورت اجرای صحیح اقتصاد مقاومتی، رشد اقتصادی حاصل خواهد شد، خاطرنشان کرد: بانکداری اسلامی بدون ربا مسئله ای است که با تحقق آن، اجرای اقتصاد مقاومتی تسهیل خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین مرادبیگی در ادامه افزود: دو بحث قضا و بانکداری در نظام اسلامی از جمله مسائلی هستند که غرب نیز متوجه اهمیت آن ها شده است و پس از رکودهای اقتصادی در سال های اخیر به فکر اجرای بانکداری بدون ربا در اقتصاد خود افتاده اند، چراکه به درستی دریافته اند که ربا سبب رکود و مانع اشتغال خواهد شد.
وی همچنین ایجاد اشتغال و به تبع آن ارزش افزوده و رشد اقتصادی را از ثمرات فعالیت بنگاه های کوچک زودبازده دانست و به ضرورت حمایت از این بنگاه ها از سوی نظام بانکی تاکید کردند.
مدیر حوزه علمیه ایلام در پایان با اشاره به مشکلات پیش روی، تولید از مدیران سیستم بانکی خواست که با ایجاد تسهیلات با شرایط مناسب تر، به کارآفرینان و تولیدکنندگان کمک کنند.
مهندس افشار نادری، رئیس امور شعب بانک مهر اقتصاد استان ایلام نیز در این نشست با ارائه گزارشی، بر لزوم پرداختن به دغدغه های مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و بانکداری اسلامی را یکی از الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی خواند.
وی با تأکید بر فرهنگ سازی بانکداری اسلامی، خاطر نشان کردند: قراردادهای بانکی باید برای مشتریان شفاف سازی و تبیین و تشریح شوند.
انتهای پیام
نظر شما