به گزارش خبرگزاری«حوزه»، دكتر قره در نشست تخصصي ورزش، ارزش و رسانهها، بيان داشت: ورزش از جمله ابزارهاي فرهنگي است، ورزش تمرين تحملهاست و ميدان تقويت تصميمگيريهاست و همگاني شدن ورزش نجات جامعه و سلامت بنيان جامعه است.
وي ادامه داد: مسير پرداخت رسانه به ورزش بايد مسيري صحيح و تأثيرگذار باشد تا تعامل بين رسانه، ورزش همگاني و پيامرساني اجتماعي قوت پيدا كند.
این استاد دانشگاه افزود: رسانهها بايد علاوه بر بخش مسابقات ورزشي و دعوت مردم به ديدن مسابقات به گونهاي رفتار كنند كه انگيزه مخاطبان به ورزشكار شدن بالا برود و رسانه در تبليغ ورزش همگاني به عنوان ابزار سلامت بايد تمام توان خود را به كار گيرد.
استاديار دانشگاه پيام نور گفت: توجه به ورزش همگاني عليالخصوص ورزش بانوان، جامعه به ويژه خانوادهها را بيمه ميكند و هرگاه در خانوادهاي مادر ورزشكار باشد و به ورزش توجه كند بدون شك فرزندان، بيشتر به ورزش ترغيب ميشوند و توجه رسانهها به همگاني كردن ورزش ميتواند كشور را در پيشبرد اهداف اقتصاد مقاومتي و مقاومتي كردن اقتصاد موفق كند و ورزش همگاني يكي از مسيرهاي تعالي اقتصاد مقاومتي است، كه بايد به آن توجه وافر داشت.
رئيس دانشگاه پيام نور استان قم اضافه كرد: تنها پيام رسانهاي كه احتياج به توضيح و تفسير و صدا ندارد ورزش است كه قابل مشاهده و تحليل ميباشد.
وی گفت: اسلام تقويت جسماني را با هدف امانتداري «قوئي امين» بسط در علم و سپس جسم و مسابقه در نيكوها و خيرات ميبيند. معيار ارزشيابي و رشد ورزشي در كشور نبايد مدالها باشد.