حجت الاسلام محسن جلالی در گفتگو با خبرگزاری «حوزه» در اصفهان، از برگزاری همایش دوسالانه کتاب حوزه علمیه اصفهان خبر داد و بیان کرد: اولین دوره این همایش در سال 1393 برگزار شد که همه کتب تالیف شده طلاب اصفهانی در سال های 91و 92 بررسی شد.
وی با بیان اینکه به صورت دوره هر دوسال یکبار شاهد برگزاری این همایش هستیم، گفت: در این فراخوان کتاب های حوزویان و طلاب حوزه علمیه اصفهان و روحانیون اصفهانی هایی که در شهرهای دیگر فعالیت دارند و همچنین پایانامه های سطح 3 و 4 حوزه شرکت می کنند.
معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه اصفهان در خصوص شرایط شرکت در این همایش کتاب سال اذعان کرد : شرط حضور در این همایش حوزوی بودن نویسنده است، کتاب هایی می توانند در این همایش حضور پیدا کنند که چاپ اول و نخست باشند و حتما در سال 93 و 94 به چاپ رسیده باشند.
وی، مهلت ارسال آثار را پایان دی ماه اعلام کرد و گفت: این همایش پس از ارزیابی آثار در اواخر سال جاری برگزار می شود، در دوره گذشته بیش از دویست عنوان کتاب به دبیرخانه این همایش رسید و امسال پیش بینی می شود که با توجه به فعالیت های انجام شده در سال های اخیر با رشد تعداد آثار رسیده مواجه باشیم.
حجت الاسلام جلالی افزود: علاوه بر انتخاب و تجلیل از کتب برتر، مجموعه کتاب ها به کتاب سال حوزه و کتاب سال کشوری ارسال می شود و در مراکز و نمایشگاه ها از طرف حوزه علمیه ارائه می شود و به آنهایی که حایز رتبه برتر باشند کمک هزینه ای برای چاپ مجدد می شود.
وی، هدف از برگزاری همایش دوسالانه کتاب حوزه علمیه اصفهان را انگیزه بخشی به طلب برای تالیف کتاب های جدید خواند و اظهار داشت : کتب و تالیفات ارسال شده به دبیرخانه از لحاظ ساختار، شیوه نگارش سازمان دهی منطقی و منابع ، تببین تحلیل و استدلال صحیح، نوآوری مورد ارزیابی قرار می گیرند.
معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه اصفهان افزود: حمایت از مولفین حوزوی از لحاظ معنوی و مادی مشروط به تایید علمی بودن کتاب توسط معاونت آموزش و پژوهش حوزه اصفهان صورت می گیرد، مشاوران پژوهشی که در حوزه ها مستقر هستند راهنمایی لازم را جهت تحقیق و پژوهش به طلاب و مولفین علاقه مند ارائه می کنند.
حجت الاسلام جلالی در پایان گفت: امروز حوزه در تحقیق و پژوهش رشد پیدا کرده و آمار نشان می دهد که پژوهش در حوزه با رشد همراه بوده است.
انتهای پیام
نظر شما