حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد واعظ موسوی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، با بیان اینکه دین مبین اسلام همواره به عنوان مشوق افراد در مسیر کسب معلومات و برخورداری از دانش مورد حسادت دیگر مکاتب قرار گرفته است، اظهار داشت: دوست و دشمن به این ویژگی ممتاز دین مبین اسلام که با امر به قرائت در نخستین آیه سوره علق آغاز شده است، اذعان دارند.
وی تصریح کرد: هنگامی که در طول تاریخ پیشرفت ها و موفقیت های اقوام و ممالک مختلف را مطالعه می کنیم، رابطه مستقیمی میان پیشرفت در عرصه های مختلف اقتصادی، سیاسی، اعتقادی و اخلاقی از یک سو و ارتقای سواد عمومی جامعه از سوی دیگر مشاهده می کنیم.
رئیس انجمن ارتباطات و تبلیغ حوزه افزود: هر اندازه، اطلاعات افراد یک جامعه بیشتر باشد و با دانش بیشتری مانوس باشند، پیاده کردن احکام، اجرایی کردن قوانین و فراهم کردن زمینه های پیشرفت در عرصه های مختلف به آسانی محقق خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی تصریح کرد: مردم شریف ایران اسلامی باید تشویق نظام جمهوری اسلامی به امر کتابخوانی را غنیمت دانسته و از این فرصت برای افزایش توان علمی و اطلاعات بهره ببرند.
وی خاطرنشان کرد: قطعا آشنایی با کتاب و انس گرفتن با این مونس پرسود و فایده می تواند، راه های بسیاری را به سوی ترقی و کمال برای فرد و جامعه قرار دهد.
رئیس انجمن ارتباط و تبلیغ حوزه با اشاره به آمار نامطلوب سرانه مطالعه در ایران، گفت: حیف است که ایرانیان عزیز در عین افتخار به ایرانی و مسلمان بودن با آخرین پیشرفت ها و روش های متعدد در زمینه های مختلف کوتاهی داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی با بیان اینکه همه بزرگان دین و دانش، علم آموزی را به عنوان یک وظیفه برای یک انسان شمرده اند، اظهار داشت: یکی از مهم ترین دغدغه های مقام معظم رهبری میزان مطالعه در کشور و تلاش برای افزایش سرانه مطالعه است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: باید همه اقشار جامعه به خصوص دانشگاهیان، فرهنگیان، حوزویان و دیگرانی که در عرصه های علم و دانش فعالیت دارند، گسترش فرهنگ کتابخوانی و انس با کتاب را به عنوان یک وظیفه انسانی و ایمانی خود قلمداد کرده و از همه فرصت ها برای بسط و گسترش انس با کتاب در بین همه اقشار جامعه فراهم کنند.
انتهای پیام/313/33