به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب عصر امروز دراختتامیه دهمین اجلاسیه جامعه مدرسین و علمای بلاد در مدرسه امام کاظم(ع)قم در ارایه برنامه های کمیسیون حوزه و روحانیت این اجلاس گفت: ریاست این کمیسیون بر عهده آیت الله مقتدایی بود که در این کمیسیون به بحث حوزه انقلابی که مصوبه شورای عالی حوزه بود پرداخته شد.
وی افزود: محورهای اصلی این کمیسیون شامل ضرورت های انقلابی ماندن حوزه، بایدهای حوزه انقلابی، بایدهای حوزه علمیه انقلابی، سیاست ها و راهکارهای رشد و تقویت روحیه انقلابی در عرصه برنامه ریزی علمی و پژوهشی و... بود که 80 بند در این زمینه تدوین و ارایه شد.
دبیر کمیسیون حوزه و انقلاب جامعه مدرسین عنوان کرد: 8 نفراز مدیران استانی حوزه های علمیه استانی، 5 معاون حوزوی، 4 مدیر مدارس علمیه و 11 نفر از اساتید در این کمیسیون به ارایه بحث پرداختند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب بیان کرد: ضمانت اجرای مصوبات، برنامه ریزی در جهت جهانی شدن اسلام، گزارشی از موانع انقلابی بودن ، منویات امام راحل و رهبر انقلاب در خصوص انقلابی بودن، مورد بحث واقع شد.
وی با بیان این که مساله انقلابی بودن حوزه، امر تحول است که رهبری به این مساله پرداختند که باید با حفظ تراث حوزه حفظ شود که در همه عرصه ها انقلابی عمل کنندنیز مورد بحث واقع شد، تصریح کرد: مسایلی چون اهمیت فرهنگسازی در خصوص وصیت نامه امام، توسعه فرهنگ زی طلبگی، رسیدگی به عرصه فضای مجازی و الگوسازی زندگی علما، لزوم انقلابی بودن حوزه و وجود زیرساخت های لازم جهت انقلابی شدن همه ارکان در حوزه، رویکرد تهذیبی در حوزه و... در این کمیسیون تاکیدشد.
حجت الاسلام والمسلمین نواب بیان کرد: آگاهی بخشی به نسل جوان طلاب در راستای اهداف، مبانی و برنامه های انقلاب و حوزه، بیان روحیه فراجناحی حوزه، آشنایی و حفظ انقلاب و مباحث تربیتی در نظام آموزشی حوزه، تربیت اساتید مدیران با روحیه بسیجی و انقلابی، بروز رسانی نظام های تبلیغی و مدیریتی و آموزش در حوزه و گزینش اساتید شرط انقلابی بودن از دیگر مصوبات این کمیسیون بود.
نظر شما