به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین رضا برنجکار امروز در مراسم هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر موسسه دارالحدیث با ذکر این مطلب که هسته اصلی پژوهشگاه، پژوهشکده و گروههای پژوهشی هستند، گفت: پژوهشگران در مرحله ابتدایی باید معارف دین را به خوبی گرفته و بعد آنها را منتقل کنند.
وی افزود: پژوهش هایی که در این مرکز انجام می شود باید ناظر به نیازها و از دامنه معارف مذهب حقه شیعی و قرآنی باشد که خوشبختانه در این مرکز روند آموزشی در همین مسیر قراردارد که در ضمن اینکه پژوهشگاهی قرآنی و حدیثی است معارف اهل بیت(ع) را به شکل اجتهادی بررسی و ارایه میکند.
قائم مقام پژوهشگاه قرآن و حدیث بیان کرد: قرآن و روایات و به طور کلی منظومه اسلامی باید با قرائت اهل بیتی(ع) به دنیا معرفی و به شکل نظریه مطرح شود؛ تمدن اسلامی نیز بدون نظام سازی اسلامی بوجود نمیآید؛ علوم انسانی نیز بدون رویکرد قرآنی و حدیثی به علوم انسانی اسلامی مبدل نخواهند شد.
وی با اشاره به اهمیت هدفمندی پژوهش های قرآنی و حدیثی تصریح کرد: یکی از مسایلی که باید در پژوهشگران مراکز اسلامی حاکم شود، توجه به هدفمند پژوهشها و حفظ روحیه شاد و با نشاط و البته پر از اخلاص در کار است.
حجت الاسلام و المسلمین برنجکار بر اهمیت تاکید بر نگاه قرآنی و حدیثی برای تولید مبانی علوم انسانی اسلامی اشاره کرد و گفت: امروزه در فضای مجازی فعالیت بسیاری علیه فرهنگ تشیع انجام میشود و مردم نیز نگاه خاصی به این فضا دارند؛ باید کاری کنیم که این پژوهشها از مراکزی چون دارالحدیث بیرون رفته و مخاطبان عام و خاص پیدا کند.
قائم مقام پژوهشکده قرآن و حدیث تصریح کرد: امسال 4 نفر از پژوهشکدههای این پژوهشگاه و یک کارمند نمونه از بخش پژوهش مورد تجلی واقع میشوند که تلاش داریم این برنامه را در جهت تقویت انگیزههای پژوهشگران این مرکز هر ساله به شکل بهتری انجام دهیم.