چهارشنبه ۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۳
پژوهش عاملی مهم در پیشرفت جامعه انسانی است

حوزه/ معاون پژوهش حوزه علمیه کرمانشاه گفت: پژوهش عامل مهمی در تولید دانش، دانایی، پیشرفت جامعه انسانی است و میزان پژوهش های انجام شده در هر جامعه ای شاخص توسعه یافتگی آن جامعه محسوب می شود.

حجت الاسلام و المسلمین برهان قلعه بالایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» اظهار کرد: با توجه به این که پژوهش در حوزه های علمیه از جایگاه بسیار والایی برخوردار می باشد و نظر به تاکیدات ولی امر مسلمین در سالهای اخیر در ایجاد جنبس نرم افزاری و تولید علم و دانش باید بیش از هر جای دیگر نصب العین حوزه های علمیه قرار گیرد.

معاون پژوهش حوزه علمیه کرمانشاه افزود: برای اجرایی شدن منویات مقام معظم رهبری و تلاش برای ایجاد ترغیب در بین طلاب، معاونت پژوهش حوزه های علمیه اقدام به ایجاد معاونت پژوهش نموده است که سعی در ارتقاء سواد نوشتاری طلاب، تحقیق روشمند و هدفدار، تولید علم اصیل و اسلامی، استفاده از سرمایه های بیکران حوزوی با اتکاء بر وحی و سنت نبوی و اهل بیت (علیهم السلام) گرامی ایشان نموده است.

این استاد حوزه با اشاره به اینکه اساسا آموزش بدون پژوهش جایگاهی در عالم علم نخواهد داشت، ادامه داد: آموزشی که منجر به تولید علم و تحقیق و ایجاد فرضیه و حل مشکل نکند بایگانی است که کتابهای چندی در آن موجود است و هدفی جز سنگین شدن مغز و بی بهرگی آن ندارد.

وی تاکید کرد: پژوهش عامل مهمی در تولید دانش، دانایی، پیشرفت جامعه انسانی است و میزان پژوهش های انجام شده در هر جامعه ای شاخص توسعه یافتگی آن جامعه محسوب می شود.

حجت الاسلام و المسلمین قلعه بالایی گفت: هدف تحقیق، کشف، گسترش دانش و در حقیقت راهی برای جستجوی آگاهی می باشد؛ با تحقیق است که به عرصه های جدید علم و دانش می توان پا نهاد و وارد عرصه های ناشناخته شد.

معاون پژوهش حوزه علمیه کرمانشاه افزود: وجود پژوهش و تحقیق در دوران تحصیل منجر به تقویت روحیه کنجکاوی و خلاقیت می گردد و میل به دانایی و دانستن در طلاب را زیاد می کند؛ به علاوه پژوهش نحوه اندیشیدن و فکر کردن هدفمند را آموزش می دهد و همچنین روحیه مشورت و همکاری را بالا خواهد برد.

حجت الاسلام قلعه بالایی گفت: وجود پژوهش و تحقیق در دوران تحصیل منجر به تقویت روحیه کنجکاوی و خلاقیت می گردد و میل به دانایی و دانستن در طلاب را زیاد می کند.

وی در ادامه به فعالیت های پژوهشی این معاونت در حوزه علمیه استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: «برگزاری کلاس های آموزشی طلاب جهت مقاله نویسی»، «برگزاری جشنواره علامه حلی(ره) برای اولین بار دراستان»، «تجلیل از نخبگان پژوهشی و احصاء آنان از سراسر استان»، «راه اندازی کانونهای علمی و مشارکت طلاب در آن»، «راه اندازی کتابخانه تخصصی»، «تجهیز کتابخانه های مدارس علمیه  استان به کتابهای مرجع و مورد نیاز» و «راه اندازی سایت رایانه ای جهت استفاده طلاب» از جمله فعالیت های این معاونت می باشد.

شود.

 

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha