سه‌شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۸
ارسال بیش از ۴۲۰ اثر به دبیرخانه جشنواره علامه حلی لرستان

حوزه / معاون پژوهش حوزه علمیه استان لرستان از دریافت ۴۲۱ اثر طلاب لرستانی به دبیرخانه استانی جشنواره علامه حلی خبر داد.

حجت الاسلام کامران پنام، با اشاره به اینکه امسال برای نخستین بار دبیرخانه مرحله استانی جشنواره علامه حلی در معاونت پژوهش حوزه علمیه استان راه اندازی و دایر شده است ، اظهارداشت:با پایان مدت زمان ارسال مقالات به دبیرخانه استانی جشنواره علامه حلی ۴۲۱ اثر از ۲۴ مدرسه علمیه در بخش های خواهران و برادران به این دبیرخانه برای ارزیابی ،داوری و شرکت در مراحل بالاتر ارسال شده است.

وی با بیان اینکه از تعداد آثار ارسالی تعداد ۳۱۱ اثر مربوط به خواهران و ۱۱۰ اثر مختص برادران طلبه مدارس علمیه استان لرستان است افزود:این آثار در قالب کتاب،مقاله و پایان نامه و در بخش های کلام،اخلاق و تربیت،تفسیر تاریخ اسلام،اصول فقه و ادبیات است.

رشد ۳ برابری دریافت آثار پژوهشگران در سال جاری

معاون پژوهش حوزه علمیه استان لرستان با بیان اینکه با راه اندازی و ایجاد دبیرخانه استانی جشنواره علامه حلی طلاب پژوهشگر  این استان با ارسال آثار خود نسبت به سال گذشته حضوری چشمگیر داشته اند اظهار داشت:سال گذشته طلاب پژوهشگر استان ۱۰۴ اثر به دبیرخانه این جشنواره در قم ارسال کرده بودند که امسال این آمار رشد ۳ برابری را نشان می دهد.

حجت الاسلام کامران پنام، با اشاره به تعامل و همکاری مطلوب حوزه خواهران و برادران با دبیرخانه این جشنواره خاطر نشان کرد:این تعامل و اطلاع رسانی به موقع و ایجاد حس انگیزه در بین طلاب موجب شد که طلاب بیشتر به ارسال آثار همت داشته باشند.

وی با بیان اینکه آثار پس از ارزیابی های اجمالی و تفصیلی و داوری برای شرکت در مراحل بالاتر جشنواره علامه حلی ارسال می شوند بیان داشت:ارزیابی اجمالی آثار هم اکنون آغاز شده و پس از ارزیابی تفصیلی اول و دوم و دارا بودن امتیاز ۷۵ از ۱۰۰ امتیاز تعیین شده آثار به مراحل بعدی راه می یابند.

آموزش پژوهش محور اساس فعالیت حوزه

معاون پژوهش حوزه علمیه استان لرستان با بیان اینکه حوزه علمیه استان لرستان با برنامه ریزی های منسجم و هدفمند در امر نهادینه سازی فرهنگ پژوهش در بین مدارس علمیه اقدام نموده است افزود:اساس فعالیت آموزش حوزه بر مبنای پژوهش است و در این راستا باید گام های بلندی برای ایجاد انگیزه و رغبت طلاب به امر پژوهش برداشته شود.

حجت الاسلام پنام با اشاره به اینکه برای ارتقاء فرهنگ پژوهش در حوزه باید گردانندگان و متولیان مدارس علمیه همت خود را در این امر بکار گیرند یادآور شد:مدیران و اساتید مدارس علمیه باید با شناسایی و ایجاد انگیزه طلاب مستعد و اهل قلم را به انجام تحقیق و پژوهش کاربردی سوق دهند.

وی انتخاب اساتید پژوهش در مدارس علمیه را بر مبنای توانایی تحقیق و پژوهش را یکی دیگر از برنامه های حوزه استان برای ارتقاء فرهنگ پژوهش اعلام کرد و گفت:در این راستا سعی شده اساتید پژوهش افرادی باشند که خود اهل قلم و پژوهش باشند و دغدغه پژوهش و تحقیق را بعنوان هدف اصلی آموزش خود قرار دهند .

مسئول دبیرخانه استانی جشنواره علامه حلی در پایان بیان داشت:برگزاری کارگاه های پژوهشی در طول سال و تشویق طلاب پژوهشگر در مدارس علمیه برای ایجاد رغبت و نهادینه کردن فرهنگ پژوهش از دیگر برنامه های پژوهشی حوزه استان است. 

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha