به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در کاشان، آیت الله عبدالنبی نمازی، در اولین همایش روحانیون شاغل که در حسینیه علی اکبر(ع) کاشان برگزار شد با تسلیت ایام فاطمیه(س)، گفت: یک روحانی در نهادی که خدمت می کند باید برای دیگر پرسنل معلم و الگو باشد و دائما ارتباطات علمی خود را تقویت کند.
وی با بیان اینکه بین روحانی و کارمند باید تفاوت هایی وجود داشته باشد، افزود: همان طور که علمای بزرگ بعد از تعطیلی دورس به مباحث علمی می پرداختند، لذا هر چند پنج شنبه و جمعه ها دروس حوزه تعطیل است، ولی مذاکرات و حلقه های علمی نباید تعطیل شود.
نماینده ولی فقیه در کاشان، بالا بردن سطح معارف دینی و اعتقادی کارکنان را وظیفه روحانیون شاغل در ادارات دانست و ابراز داشت: روحانی شاغل در اداره باید بحث های معرفت شناسی، توحید و معاد شناسی را برای پرسنل تبیین کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، منشا تمام گناهان حتی در کشورهای اسلامی را جهل و ضعف اعتقادات دانست و افزود: اگر جامعه بشری به معنای کلمه هدایت شود، هیچ گناهی در روی زمین اتفاق نمی افتد.
وی، با تاکید بر آموزش مباحث معرفت شناسی در ادارات و سازمان ها، خاطرنشان کرد: اگر انسان خدا را در همه حال شاهد و ناظر بداند هیچ موقع مرتکب گناه نمی شود.
امام جمعه کاشان با ابراز تاسف از کم رنگ شدن مباحث معرفت شناسی در جامعه، گفت: باید در حوزه های علمیه همان طور که به ادبیات، فقه و اصول اهمیت داده می شود، به مباحث معرفت شناسی نیز اهمیت داده شود، چرا که اگر طلاب دروس حوزوی را تمام کنند، ولی با دروس معرفت شناسی آشنا نباشند، در گفتن روایات و احادیث کم می آورند.
آیت الله نمازی با تاکید بر حفظ جایگاه و ادای تکلیف یک روحانی در ادارات، گفت: روحانی شاغل نباید به دنبال مادیات، تعلقات دنیا، خودرو ، پست و مقام، و ... باشد.
نماینده ولی فقیه در کاشان ادامه داد: با توجه به اینکه حفظ کرامت، حرمت و جایگاه روحانیت بستگی به تفکرات و عملکرد ما روحانیون دارد، لذا باید در هر مسئولیتی نسبت به حفظ آن کوشا بود، بنابراین اگر روحانی هویت طلبگی خود را حفظ نکند، نخواهد توانست در دیگران تاثیر گذار باشد.
امام جمعه کاشان، در بخش چایاتی سخنان خود با اشاره به رواج گناه در جامعه، گفت: زبانی مبارک است که آلوده به گناه، غیبت، تهمت، سخن چینی ، توهین و تضعیف مومن نشود.
وی با بیان اینکه در شأن مسلمان و شیعه امیرالمومنین(ع) نیست که دروغ بگوید، تهمت بزند و غیبت کند، ابراز داشت: متاسفانه برخی افراد غیبت دیگران را می کنند و بعد آن را تکلیف شرعی می دانند.
انتهای پیام