به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین عباسی در دیدار با رئیس دانشگاه علیگر هند، بر توسعه هرچه بیشتر همکاری های آموزشی و پژوهشی ایران و هند تأکید نمود.
وی در ابتدای این دیدار ضمن اشاره به تاریخچه روابط عمیق و گسترده فرهنگی- تاریخی دو کشور ایران و هند، گزارشی از ظرفیت های ایران اسلامی و حوزه علمیه قم ارائه نمود و اظهار داشت: به یک معنا سابقه تاریخی جامعه المصطفی همان سابقه تاریخی حوزه های علمیه بوده، بخش بین المللی حوزه های علمیه بر می گردد که بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، گسترش چشم گیری داشته است.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی با بیان این که در نمایندگی های متعدد جامعه المصطفی در داخل ایران 15 هزار نفر از 100 ملیت جهان در حال تحصیل هستند، ابراز داشت: جامعه المصطفی با راه اندازی نمایندگی های مختلفی در 65 کشور جهان در حال پیگیری فعالیت های آموزشی و پژوهشی است.
معاون پژوهش جامعه المصطفی با بیان این که جامعه المصطفی نمایندگی فعالی را در کشور هندوستان راه اندازی نموده است، تصریح کرد: در خارج از مرزهای ایران اسلامی 15 هزار نفر در مراکز و موسسات وابسته به جامعه المصطفی در سراسر گیتی مشغول فعالیت هستند.
وی با بیان این که دانشگاه عیگر در همه رشته های علمی و آموزشی فعال است، اظهار داشت: جامعه المصطفی در یه حوزه فعالیتی علوم اسلامی، علوم انسانی و اجتماعی و نیز حوزه فرهنگ و زبان ها موفق به راه اندازی بیش از 150 رشته و گرایش در مقاطع مختلف تحصیلی شده است.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی با اشاره به این که فعالیت های بین المللی جامعه المصطفی بر پایه سیاست هایی استوار شده است، خاطرنشان کرد: فعالیت های المصطفی بر اساس ضوابط و قوانین کشورها بوده، شفافیت در فعالیت ها، از مهمترین اصول فعالیتی جامعه المصطفی است.
وی به رویکرد تطبیقی و مقارن آموزش در جامعه المصطفی اشاره نمود و اظهار داشت: جامعه المصطفی در فعالیت های علمی خود، رویکرد مقارن و تطبیقی را سرلحوه فعالیت های خود قرار داده، دیدگاه مختلف حاکم بر موضوع را به دانش پژوهان منعکس می نماید.
معاون پژوهش جامعه المصطفی پرهیز از افراطی گری و رادیکالیزم سیاسی را از رویکردهای تربیت دانش پژوهان جامعه المصطفی عنوان کرد و ابراز داشت: برای مقابله با گسترش جریان های افراطی عصر جدید، باید مراکز و موسسات مختلف همکاریهای علمی گسترده ای را رقم بزنند.
وی با تأکید بر این که جامعه المصطفی ضمن احترام به تمام ادیان و مذاهب اسلامی، احترام به مال، جان و آبروی ایشان را از وظایف اعتقادی و ایمانی خود می داند، یادآور شد: هیچ گاه نباید دفاع از عقیده و آرمان های الهی را به منزله جنگ و ستیز با افکار و عقاید دیگر معنی کرد.
وی با بیان این که در جامعه المصطفی در حدود 400 کتاب به زبان های مختلف منتشر می شود، خاطرنشان کرد: حدود 50 نشریه در قالب های مختلف علمی، فرهنگی و اطلاع رسانی، منتشر شده، سالیانه صدها مقاله علمی در این نشریات در جامعه جهانی منعکس می شود.
معاون پژوهش جامعه المصطفی با بیان این که جامعه المصطفی سالیانه نشست ها و میزگردهای علمی متعددی را در سراسر گیتی برگزار می کند، تصریح کرد: در حوزه فعالیت های پژوهشی ظرفیت های فراوانی برای همکاری با دانشگاه علیگر هند وجود دارد.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی افزود: امیدواریم با دیدارها و بازدیدهای دو جانیه، شاهد تعمیق روابط علمی جامعه المصطفی و دانشگاه علیگر باشیم.
حوزه/ معاون پژوهش جامعه المصطفی پرهیز از افراطی گری و رادیکالیزم سیاسی را از رویکردهای تربیت دانش پژوهان جامعه المصطفی عنوان کرد و گفت: برای مقابله با گسترش جریان های افراطی عصر جدید، باید مراکز و موسسات مختلف همکاریهای علمی گسترده ای را رقم بزنند.
اخبار مرتبط
-
آیت الله اعرافی در جشنواره شیخ طوسی:
انتشار پیام الهی نیازمند جهش های پژوهشی است
حوزه/ مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: انتشار پیام الهی و رسیدن به قله های علمی نیازمند جهش های تحقیقی و پژوهشی است که این امر با برگزاری جشنواره ها و تربیت…
-
مرکز مداحی تخصصی بانوان حوزوی یزد افتتاح شد
به منظور آموزش و تربیت مداحان حوزوی و انقلابی، مرکز تخصصی آموزشی محبوبة المصطفی ویژه بانوان حوزوی استان یزد به میزبانی مدرسه علمیه حضرت زینب(س)یزد افتتاح…
-
مدیر مدرسه حضرت زینب(س) یزد:
مبلغان و مداحان نرخ تعیین نکنند
حوزه/ مدیر پیشکسوت مدارس علمیه خواهران شهر یزد تأکید کرد: بانوان حوزوی و مبلّغ برای اجرای مداحی در هر مجلسی با رعایت اصل مخاطب شناسی، حرمت اهل بیت(علیهم…
-
مدیر گروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی:
رویکرد تمدنی در مطالعات علوم اسلامی نیازمند کلان نگری و ارتباط سیستمی است
حوزه/ مدیر گروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی داشتن رویکرد تمدنی در مطالعات اسلامی را نیازمند کلان نگری، ارتباط میان فرهنگی، جغرافیا و نگرش…
-
طلاب ممتاز قرآنی مجتمع آموزش عالی امام خمینی قم تجلیل شدند
حوزه/ مراسم تجلیل از طلاب برگزیده مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) در بیست و دومین جشنواره قرآنی و حدیثی المصطفی در سالن قدس این مجتمع برگزار شد.
-
حضور جمعی از مسئولین دانشگاهی عراق در جامعه المصطفی
حوزه/ جمعی از مسئولین دانشگاه های عراق با حضور در ستاد مرکزی جامعه المصطفی از نزدیک با فعالیت های بین المللی این نهاد فاخر دینی آشنا شدند.
-
به همت نمایندگی جامعه المصطفی برگزار شد؛
پیش نشست کنگره بین المللی قرآن و علوم اسلامی در بنگلادش
پیش نشست کنگره بین المللی قرآن و علوم اسلامی با موضوع «اهداف بعثت انبیاء و نقش آنها در جهت دهی علوم انسانی» به همت نمایندگی جامعه المصطفی در بنگلادش برگزار…
-
به همت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیة؛
هم اندیشی اساتید گروه حقوق المصطفی در کنگو برگزار شد
حوزه/ هم اندیشی اساتید گروه حقوق نمایندگی جامعة المصطفی در کنگو با حضور جمعی از اساتید در این کشور برگزار شد.
-
کنفرانس "فرهنگ التزام به تکلیف شرعی" در لبنان برگزار شد
حوزه/ معاونت پژوهشی حوزه علمیه حضرت زهرا(س) در لبنان، کنفرانسی با عنوان "فرهنگ التزام به تکلیف شرعی" برگزار کرد.
-
با حضور آیت الله اعرافی:
پنجمین اجلاسیه مدیران گروه های علمی تربیتی المصطفی برگزار می شود
حوزه/رئیس جامعة المصطفیالعالمیه اصفهان از برگزاری پنجمین اجلاسیه مدیران گروه های علمی تربیتی المصطفی سراسر کشور، به میزبانی اصفهان، در ۱۴ اسفندماه خبر…
-
معاون پژوهش جامعه المصطفی:
پرهیز از افراطی گری رویکرد المصطفی در تربیت دانش پژوهان است
حوزه/ معاون پژوهش جامعه المصطفی پرهیز از افراطی گری و رادیکالیزم سیاسی را از رویکردهای تربیت دانش پژوهان جامعه المصطفی عنوان کرد و گفت: برای مقابله با…
-
به همت پژوهشگاه بین المللی المصطفی ؛
نشست «سب در فقه مذاهب اسلامی و موارد جواز آن» برگزار شد
حوزه/ نشست علمی «سب در فقه مذاهب اسلامی و موارد جواز آن» به همت پزوهشگاه بین المللی المصطفی برگزار شد.
نظر شما