حجت الاسلام و المسلمین علی معصومی نیا در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: اجرای سیاست های مالی و پولی از سوی دولت باید در جهت اهداف مقرر در اقتصاد مقاومتی و در مسیر تقویت تولید ملی باشد.
وی با بیان این که ما با تقویت تولید ملی و ترویج فرهنگ مصرف کالای داخلی به ایجاد اشتغال پایدار در جامعه کمک می کنیم، گفت: اجرای طرح های ارایه تسهیلات برای خرید کالای ایرانی از این حیث که به رونق تولید ملی کمک کند، مفید است و البته باید در ارایه آن به اقشار مختلف به مساله عدالت توجه کرد.
عضو انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به این که اجرای این قبیل طرح ها می تواند به تحریک تقاضا در بازار و ایجاد انگیزه تولید در بخش عرضه کمک کند، افزود: متاسفانه بخش قابل توجهی از نیروی کار کشور به خاطر تشدید رکود اقتصادی بیکار شده است که برای جلوگیری از گسترش معضل بیکاری می بایست عملاً از تولید ملی حمایت کرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: اساساً معنای اقتصاد مقاومتی آن است که ما از همه ظرفیت های خود نهایت استفاده را ببریم و با تکیه بر اقتصاد بومی و اسلامی ، از همه ظرفیت های خود استفاده کرده و برای حل مشکلات اقتصادی کشور برنامه داشته باشیم.
حوزه/ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم اقتصادی تصریح کرد: در شرایط فعلی سرمایه گذاری و حمایت از تولید ملی لازمه رفع رکود اقتصادی در کشور و ایجاد اشتغال است.
اخبار مرتبط
-
عضو خبرگان رهبری:
تقویت تولید به اشتغالزایی و تحقق اقتصاد مقاومتی می انجامد
عضو خبرگان رهبری، تقویت تولید داخلی را باعث اشتغالزایی و تحقق اقتصاد مقاومتی دانست.
نظر شما