خانم غلام زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در قزوین با اعلام این خبر گفت: برخی از طلاب تنها شیوه کتابخانهای را می شناسند و با آن انس گرفته اند و به پژوهشهای میدانی، آشنایی چندانی ندارند، لذا با برگزاری دوره های روش تحقیق باید آنان را به این سمت و سو سوق داد.
وی ادامه داد: اگر ما معتقدیم كه دینی پویا، جامع و پاسخگو در هر زمینهای داریم، باید بتوانیم با استفاده از آموزههای آن، برای آسیبها و مشکلات مختلف، راهحلهای مناسب ارائه دهیم.
مدیر مدرسه علمیه امام صادق (ع) بویین زهرا خاطرنشان کرد: در حقیقت باید به این نکته مهم توجه داشت که وقتی در مرحله پژوهش، به جامعه مراجعه نشود، طبیعی است که، حاصل پژوهش هم با دردهای جامعه تطابق نخواهد داشت و نمی تواند مشكلی را حل نماید.
وی افزود: با توجه به ضرورت کاربردی کردن آموزههای دینی، شناخت افراد جامعه که مخاطب اصلی هستند، ضروری است، لذا برنامهریزان پژوهشی و آموزشی باید دابیری بیندیشند تا طلاب با روشهای پژوهش میدانی آشنا شوند.
غلام زاده در پایان گفت: شرکت کنندگان در این کارگاه دو روزه با شیوه های روش تحقیق میدانی، مراحل انجام تحقیق و طراحی پرسشنامه و تجزیه و تحلیل دادهها آشنا شدند.
انتهای پیام
نظر شما