وی با بیان اینکه بر اساس روایات، روزه سپر آتش جهنم است، مطرح کرد: بهترین وسیله در دنیا و آخرت در وهله اول «نماز» و سپس «صبر» که مصداق آن روزه است، میباشد که در واقع نماز و روزه اساس دینداری ماست، چنان که گفته شده دین مردم را از نمازشان بشناسید.
مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان رضوی بیان کرد: کسانی که سختی روزه در هوای گرم را متحمل میشوند، در حال کاشت بذر برای آخرت هستند، شاید برخی از گناهکاران در دنیا زندگی آسانتری نسبت به دیگران داشته باشند، اما در آخرت زندگی مشقتباری دارند.
وی با اشاره به اینکه انسان همان گونه که در دوران قبل از تولد آماده زندگی دنیوی میشود در دنیا نیز باید آماده آخرت شود، خاطرنشان کرد: دنیا پناهی برای آخرت و پلی برای زندگی ابدی است، اگر از این منظر به آن نگاه کنیم طبق فرمایش حضرت علی(ع) دنیا برای ما تجارتخانهای میشود که با خدا معامله میکنیم.
حجت الاسلام والمسلمین حائری با بیان اینکه دنیا مثل مار دارای پوستی زیباست، تأکید کرد: باید باطن و درون دنیا را بشناسیم، زیرا اگر محو زیبایی ظاهری آن شویم، اگر خوشی، شرینی و جاذبههای دنیا ما را در خود غرق کند، جزء غافلین شده و آخرت را فراموش میکنیم.
مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان رضوی خاطرنشان کرد: هر یک از ما تجربه از دست دادن عزیزی در زندگی داشته ایم، بدانیم ما هم از این موضوع مستثنی نیستیم و روزی دار فانی را وداع گفته و میمیریم، بنابراین می بایست از باقی مانده عمر با اعمال خیر بهره ببریم.