حجتالاسلام احمد محمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، با اشاره به اینکه ماه رمضان ماه بهار قرآن است، اظهار داشت: قرآن کریم برای تمام امورات زندگی انسانها برنامههای خوبی دارد که از جمله آن میتوان به برنامههای این کتاب آسمانی در حوزه سلامت اشاره کرد.
وی افزود: قرآن بهعنوان کتاب راهنمای بشر برای زندگی سعادتمند، در راستای دستیابی انسان و جامعه به سلامت روان و جسم نیز دارای روش و اصول است.
حجتالاسلام محمدی با اشاره به اینکه متأسفانه محافل علمی به آموزههای قرآنی در راستای دستیابی به روشهای سلامت جامعه کمتوجه هستند، گفت: محققان برای دستیابی به روشهای تأمین سلامت روحی و روان افراد جامعه از طریق دستورات موجود در قرآن باید بیشازپیش تلاش کنند.
وی تأکید کرد: نباید محافل علمی، فعالان قرآنی و دانشگاهها از آموزههای قرآن غافل باشند که بیشک این مهم تضمینکننده سلامت روان، روح و جسم افراد است.
سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی با اشاره به تأکیدات قرآن بر سلامت روان افراد جامعه، اظهار داشت: منشأ اصلی بیماریهای جسمی از روان انسان نشأت میگیرد.
وی با بیان اینکه محافل علمی به آموزههای قرآنی در راستای دستیابی به روشهای سلامت جامعه کمتوجه هستند، گفت: این کمتوجهی سبب میشود تا اشارههای علمی موجود در قرآن از نتایج تحقیقات مراکز علمی و پژوهشی غرب بیرون بیاید.
حجتالاسلام محمدی با اشاره به وجود اعجازهای علمی موجود در قرآن، افزود: هماکنون برخی از مسائل پزشکی و علمی توسط محققان کشف میشود که قرآن قبلاً به آنها اشاره کرده است.
وی ادامه داد: قرآن در حدود 6 هزار و ۲۳۶ آیه درزمینهٔ پرورش صحیح انسان و حفظ بهداشت روان سخن گفته است که با مراجعه به آیات و روایات روشن میشود که قرآن نسخه شفابخش خدای سبحان برای بیماران روانی است.
سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی با اشاره به اینکه قرآن بهعنوان یك درمانگر و درمان خود را معرفی میکند و خداوند را نیز بهعنوان درمان و دار و بیان میدارد، خاطرنشان کرد: برخی از محققان و متخصصان علوم پزشكی، پژوهشهای متعددی در این مورد انجام دادهاند و تأثیرات آموزهها و آیات قرآن را در بهداشت روانی و تأمین سلامت روح و روان انسان بررسی کردهاند.
انتهای پیام/