به گزارش خبرگزاری «حوزه» از خراسان شمالی، حسن بنیانیان، شامگاه دوشنبه در دوره آموزشی میثاق طلبگی مدرسه علمیه امام صادق (ع) بجنورد، خطاب به طلاب جدیدالورود اظهار داشت: کسانی که به دنبال قدرت هستند به درد کار حوزوی نمیخورند؛ زیرا هر کاری لوازمی دارد و فرد روحانی هم باید اخلاقیاتی داشته باشد.
وی با اشاره به پذیرش برای سال تحصیلی جدید حوزههای علمیه افزود: همه شما در معرض یک انتخاب سخت هستید، بعضی از شما به درد روحانی شدن میخورید و بعضی هم نمیخورید و اگر فکر میکنید به درد روحانی شدن نمیخورید، به نفع قیامت شما است که در این کار وارد نشوید.
بنیانیان تصریح کرد: باید این راه خودتان تشخیص دهید؛ زیرا خداوند انسانها را بهصورت متفاوت آفریده و افراد متناسب با شخصیت خود شغلی را برای حضور در جامعه انتخاب میکنند.
وی با بیان اینکه استعداد برخی افراد در کسب ثروت است، گفت: بعضی تشنه قدرت هستند و هدفشان را از طلبه شدن رسیدن به قدرت میدانند؛ اما باید بدانند که این مسیر بسیار سخت بوده و راه را اشتباهی انتخاب کردهاند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه افرادی هستند که از اینکه انسان را هدایت کنند لذت میبرند، اظهار داشت: باید با خودمان خلوت کنیم و ببینیم که هدف ما از روحانی شدن چیست و اگر نمیتوانیم تماموقت خود را وقف دین کنیم باید از طلبگی انصراف دهیم.
وی افزود: فرد روحانی اگر نتواند تمام عمرش را وقف دین کند ضررش از نفعش بیشتر است؛ چراکه هر کس هم نیروی تخریبی و هم نیروی سازندگی دارد.
بنیانیان با بیان اینکه انسانها ظرافتهای بسیاری دارند که باید با علم و دانایی به سراغ آنها رفت، تصریح کرد: فرد روحانی که سواد کاملی ندارد ضررش بیشتر خواهد بود؛ زیرا سبب گمراهی دیگران میشود.
وی، آینده انقلاب اسلامی را عجین با روحانیت دانست و گفت: روحانیت عقبه اعتقادی نظام است و فعالیت در این زمینه قطعاً اهمیت بسیار بالایی دارد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی بابیان اینکه درگذشته امورات جامعه به دست علما بوده است و درنتیجه تجلی دین در رفتار منعکس میشد و دین اشاعه پیدا میکرد، گفت: متأسفانه الآن به دلیل گستردگی فضای جامعه، دائم نمادهای غربی وارد کشور میشود و اعتقادات مردم را تحت تأثیر خود قرار میدهد.
وی خاطرنشان کرد: اگر پیشرفت انقلاب اسلامی را درزمینهٔ فرهنگی میخواهیم لازمهاش وجود روحانیت باسواد و خبره در مسائل فرهنگی است که البته بدون آموزشهای خاص حاصل نمیشود.
انتهای پیام/