به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، یک پژوهش جدید بین المللی از آمار رو به ازدیاد قربانیان عملیات های انتحاری و کشتار در خاورمیانه خبر داد؛ آماری که موجب نگرانی در مورد نسل کنونی خاورمیانه به ویژه مردان است.
دانشگاه واشنگتن در این زمینه نتیجه 15 پژوهش را منتشر کرده است که همه آنها در مجله بین المللی بهداشت عمومی به نام international journal of public health منتشر شده تاکید کرده که تعداد قربانیان عملیات های انتحاری و جنایت هیا قتل و کشتار و تجاوز جنسی و جنگ های خاورمیانه به 208179 کشته در سال 2015 رسیده است.
سخنگوی دانشگاه واشنگتن اعلام کرد تعداد قربانیان جنگ ها در این سال 144 هزار نفر بوده و این در حالی است که تمام جمعیت خاورمیانه طبق آمار روزنامه گاردین انگلستان 600 میلیون نفر می باشد.
عملیات های انتحاری و اقدامات خشونت آمیز میان مردم خاورمیانه نیز در ربع قرن اخیر نسبت به نقاط دیگر جهان به شدت افزایش داشته است.
علی مقداد مدیر طرح های مربوط به خاورمیانه در مرکز آمار بهداشت دانشگاه واشنگتن گفت: خشونت پیاپی و مستمر در خاورمیانه باعث شده نسل جوانان و کودکان در برخی مناطق از دست رفته و ضایع شوند.
وی افزود: اگر راه حلی برای جلوگیری از این همه کشتار و جنایت و برقراری صلح در منطقه پیدا نکنیم، آینده خاورمیانه تاریک و سیاه خواهد بود.
مقداد ادامه داد علاوه بر اینها آمار ابتلا به بیماری های روانی و عقلی مانند افسردگی و نگرانی و اضطراب و دوگانگی شخصیت نیز در خاورمیانه رو به افزایش است که بیشتر این بیماری ها نیز از پیامدهای جنگ و کشتار در خاورمیانه است.