به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلمین حسینی کوهساری در ششمین جلسه از سلسله جلسات هم اندیشی کشورها در باره موضوعات دینی و فرهنگی توسط مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه در مرکز مدیریت حوزه های علمیه و با حضور صاحب نظران و کارشناسان و دینی و فرهنگی افغانستان برگزار شد، با تبیین اهداف برگزاری این سلسله جلسات اظهارداشت: از جمله اهداف این جلسات تعامل حوزه های علمیه ایران با مراکز دینی و فرهنگی، عالمان و فرهیختگان و حوزه های علمیه شیعه و سنی در سایر کشورها است.
مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه، ضمن تاکید بر رسالت بین المللی حوزه های علمیه افزود: تا کنون نهادهای حوزوی مانند جامعه المصطفی العالمیه با رویکردی حوزوی خدمات فراوانی را در امور دینی و فرهنگی در جهان داشته اند که قابل تقدیر است؛ اما باید توجه داشت که ظرفیت ها و امور بر زمین مانده در این باره زیاد داریم و باید در این زمینه حوزه های علمیه نیز دین خود را به جامعه مخاطبان سایر ملل بجا آورد.
مدیرعامل خبرگزاری حوزه بیان داشت: حوزه های علمیه ظرفیت های زیادی را در زمینه های پژوهشی و آموزشی و تبلیغی به ویژه در حوزه دین و فرهنگ دارند که قابل ارائه به مخاطبان جهانی است.
وی ادامه داد: یکی دیگر از اهداف این نشست ها شناسایی اولویت های دینی و فرهنگی کشورها از جمله کشور اسلامی افغانستان است.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی کوهساری افزود: ما وظیفه داریم مراجع معظم و عالمان و روحانیون حوزه های علمیه را در جریان تحولات دینی و فرهنگی کشورها بگذاریم و دغدغه ها و تحلیل های لازم را به آن بزرگواران منتقل کنیم.
مدیر مسئول هفته نامه افق حوزه اضافه کرد: هدف از این جلسات موازی کاری و دخالت مستقیم در کارهای سایر نهادهای دینی و فرهنگی فعال در افغانستان نیست، بلکه ما دنبال هم اندیشی و ارائه راهبردها و راهکارها و سپس اولویت گذاری امور هستیم.
مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه در پایان از صاحب نظران و کارشناسان دینی و فرهنگی افغانستان خواست که بخش رسانه حوزه های علمیه را با همفکری و هم افزایی و با تحلیل و نظریه پردازی در باره امور دینی و فرهنگی کشور اسلامی افغانستان یاری کنند.
خاطرنشان می شود: در ادامه جلسه کارشناسان امور دینی و فرهنگی افغانستان هر کدام به تحلیل امور دینی و فرهنگی کشور افغانستان پرداختند.
یادآور می شود: سلسله نشست های هم اندیشی کشورهای مناطق مختلف جهان توسط مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه راه اندازی شده که در هر جلسه با حضور اندیشمندان و صاحب نظران دینی وفرهنگی به تحلیل و پردازش امور دینی و فرهنگی کشورها می پردازد.