به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین،حجت الاسلام والمسلمین علی معبودی، صبح امروز در جمع ائمه جماعات شهرستان قزوین، به نقش مساجد در نظام مقدس جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: زمانی که نقش مساجد در شناسایی و اعزام نیروهای مستعد پررنگتر شد، جوانان عاشق جبهه حضور مؤثری در پایگاههای بسیج یافتند، و هر یک با ارایه توانمندیهای رزمی و تخصصی، آمادگی خود را برای حضور در جبهههای نبرد اعلام داشتند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان قزوین افزود: از نکات قابل توجه این است که نیروهای رزمنده هنگام اعزام، به اعضای خانواده خود سفارش میکردند که جای خالی آنها را در مسجد و پایگاه بسیج پر کنند و شهدا نیز در وصیتنامههای خود به سفارش امام خمینی(ره) را درباره مسجد به خانوادهها و بستگان خود گوشزد میکردند که: «مسجد سنگر است؛ سنگرها را حفظ کنید.
وی ادامه داد: مساجد از مراکز مهم تبلیغ جهانی انقلاب اسلامی و ارزشهای دفاع مقدس به شمار میآیند ونگاهی گذرا به دوران انقلاب اسلامی، نشان میدهد که مردم حقایق انقلاب اسلامی و حوادث جهانی را از طریق مساجد دنبال میکردند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان قزوین بیان داشت: مسئولان و شخصیتهای سیاسی و مذهبی انقلاب، از طریق مساجد با مردم ارتباط داشتند و مطالب گفتنی را به مردم منتقل مینمودند.
وی اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس هم حوادث جبههها و پیامدهای سیاسی و اجتماعی عملیات رزمندگان، بیشتر از تریبونهای مساجد برای مردم تبیین میشد؛ حتی فرماندهان مؤثر دفاع مقدس پس از انجام عملیاتهای مهم، در مساجد حضور پیدا میکردند و درباره چگونگی عملیاتها و دستاوردهای آن، به ویژه تأثیر آن در تحولات منطقهای و جهانی، سخن میگفتند و مردم هم سخنان پرشور آنان را بهعنوان سفیران صادق دفاع مقدس، به جان و دل میسپردند و برای دیگران نقل میکردند.
حجت الاسلام معبودی بیان داشت: یکی از تأثیرات مهم مساجد در دوران دفاع مقدس، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بود. عمدتاً تشییع شهدا از مساجد محلهها شروع میشد و آحاد مردم با حضور بستگان و نزدیکان شهدا در مساجد، محفلی روحانی و معنوی را برپا مینمودند و با توسل به ائمهی معصومین(ع) و ارواح شهدا، برای پیروزی رزمندگان و رسوایی دشمنان اسلام، خالصانه دعا میکردند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان قزوین بیان داشت: مساجد، همان طور که خانه رزمندگان و شهیدان در دوران دفاع مقدس بودند، امروز بهترین کانون دینی و فرهنگی برای نشر ارزشها و اهداف والای آنان به حساب میآیند.
انتهای پیام